Archiv článků

Pojďte na prohlídku - dům Chantal na víkendy i natrvalo
Inspirace
Komfort, oddělené dispozice, velká terasa a prostorný obývací pokoj s jídelnou. Rodinný dům Chantal je ideální pro vícečlennou rodinu, která touží po klidném bydlení v blízkosti přírody. Vnitřní prostor lze navíc zcela upravit dle potřeb.
Hliníkové zastřešení Hawaii 40 Pure uchvátí jednoduchostí
Tipy
Představujeme novinky pro rok 2019. Pergola Hawaii 40 Pure vyniká prostými profilovými pohledy, které zaujmou svojí jednoduchostí. Špičkové technologie při výrobě zajistí maximální funkčnost a odolnost vůči nepříznivému počasí v jakékoliv podobě.
Opěrná zeď jako neocenitelný pomocník
Tipy
Při terénních úpravách vaší zahrady, jako vymezující prvek parkovacího místa či okrasná stavba. Opěrné zdi představují jednoduché a funkční řešení, které může svým designem obohatit okolní prostředí. Jaké výhody přinášejí?
Jaký materiál zvolit při realizaci přístřešku pro auto - část 2.
Rady
Nestárnoucí dřevo v novém provedení, oblíbený a variabilní hliník či svérázná ocel v nadčasovém vzhledu. Výběr materiálu přístřešku pro auto je více než pestrý a záleží opravdu na každém detailu. Co vše je potřeba zvážit? Připravili jsme pro vás 7 důležitých faktorů.
Stěna VG17 vytvoří z terasy další obytný prostor
Novinky
Představujeme novinky pro rok 2019. Stěna VG17 přinese vaší terase dokonalý komfort a promění ji v další obytný prostor. Vytvoříte tak tzv. studenou zimní zahradu, ve které si budete moci užívat společně chvíle s rodinou či přáteli od prvních jarních dnů až po romantický podzim.
Pojďte na prohlídku - přírodní dům Corinne 3kk
Inspirace
Povaha a design domu je navržený tak, aby dokonale splynul s okolní přírodou. Plochá střecha a jednoduché linie vytvářejí decentní stavbu v moderní vzhledu. Otevřené dispozice o rozloze 55 m² jsou vhodné pro starší pár i mladou dvojici.
Hliníková pergola Pure středem pozornosti
Inspirace
Nadčasový design hliníkové pergoly Pure vychází z její jednoduché konstrukce. Ta díky své povaze dokonale splyne s domem a vytvoří nezapomenutelné a funkční místo pro setkávání s přáteli či dětské hrátky. Přesvědčte se.
Jaký materiál zvolit při realizaci přístřešku pro auto - část 1.
Rady
Nestárnoucí dřevo v novém provedení, oblíbený a variabilní hliník či svérázná ocel v nadčasovém vzhledu. Výběr materiálu přístřešku pro auto je více než pestrý a záleží opravdu na každém detailu. Co vše je potřeba zvážit? Připravili jsme pro vás 7 důležitých faktorů.
Plachtová garáž všech rozměrů
Tipy
Plachtové garáže nepředstavují pouze levný a snadný způsob, jak ochránit svůj automobil. Jedná se o zcela funkční řešení, které můžete přizpůsobit na míru vašim požadavkům. Stavbu můžete využít jako přenosný sklad pro váš materiál nebo jako prostor pro zazimování motocyklu či zahradní techniky.
Na jakou stranu orientovat zimní zahradu
Rady
Zimní zahrada představuje menší ráj u vašeho domu. Místo k odpočinku, prostor pro nadšené botaniky nebo herní koutek pro děti. S její realizací je to však trochu alchymie, aby všechny funkce byly naplněny, musí se vše dobře naplánovat. Jedním ze zásadních faktorů se stává její orientace.