MagazínPojďte na prohlídku - prostorný dům Anne

7 místností, 3 sociální zařízení, prostorná kuchyně a moderní zimní zahrada. To vše naleznete v 135 metrech čtverečních dřevostavby Anne. Jednoduchá konstrukce odpovídá moderním trendům, funkčnost potěší především početnou rodinu.

Rodinný dům Anne nabídne plnou variabilitou pro svého budoucího majitele. Přesunutí příček, změna oken či dveří je možné provést kdykoliv, a to i během stavby samotné. Místo menších místností si tak můžete vytvořit moderní otevřený prostor v prvním podlaží, zatímco vršek nechat rozdělený pro soukromí jednotlivých členů rodiny. 
 

Dvě patra a zimní zahrada

Vnitřek dřevostavby Anne je situován do dvou pater. Dominantou přízemí je prostorný obývací pokoj se schodištěm. Interiér je rozšířen o zimní zahradu, která uspokojí vaše potřeby za každého počasí. Může sloužit jako letní jídelna, menší botanický koutek nebo místo pro posezení s přáteli za pozdních večerů. Velké skleněné plochy vás propojí s okolní přírodou. 
 
Druhé podlaží je chytře rozděleno do oddělených pokojů a nabídne prostor pro tři ložnice a větší společenskou místnost. Její dispozice lze měnit dle potřeb. Vše je plně variabilní. Sociální zařízení se nacházejí v obou patrech. 

Pojďte na prohlídku interiéru rodinného domu Anne
 

Spojení s přírodou

Využité prvky při realizace rodinného domu Anne jsou zcela šetrné k přírodě a svým vzhledem splynou s okolím. Konstrukce je sestavena z recyklovatelných SIP panelů. Ty se skládají ze dvou desek OSB a vrstvy z expandovaného polystyrenu, který slouží jako skvělý izolant hluku a tepla. 
 

Stavba na klíč

Při samotné výstavbě jsme neustále v kontaktu s klientem a jsme schopni, dle jeho potřeb, zajistit celý proces, a to včetně úpravy terénu a dokončovací stavební činnosti. Na požádání jsme zajistíme realizaci jednotlivých projektů, které zákazník dodá sám. 
 
Prohlédněte si dispozice navržené rodinného domu Anne