MagazínRealizace hliníkové pergoly Regulus

I ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků lze vyřešit prostřednictvím bioklimatické pergoly Regulus. Její vlastnosti umožňují vytvořit dokonalou stavbu, která se zcela přizpůsobí svému okolí a odolá každému počasí. Podívejte se na některé naše realizace.

Volně stojící bioklimatická pergola vytváří nezapomenutelný estetický zážitek. Její masivní konstrukce a střecha v zajímavém provedení zaujme každého kolemjdoucího. Otevřené boční strany poskytnou romantický pohled do okolí a propojí tak vaše rodinné večery s okolní přírodou. 
 
 
Volitelné rozměry umožní zakrýt terasu jakéhokoliv tvaru. V kombinaci se stěnou domu můžete vytvořit dokonale kryté místo. Efekt umocní použité lamely. Ty jsou schopny pracovat při každém ročním období. Zavřená varianta ochrání před deštěm, zatímco při silných slunečných paprských je lze bez problémů otevřit a pustit do interiéru čerstvý vzduch. 
 

Jednotlivé lamely jsou konstruovány, aby zvládly i nápor sněhové pokrývky při zatížení až 150 kg/m2. Na klimaticky nepříznivé měsíce se dá připravit pomocí bočních stěn, které vytvoří zcela uzavřené místo. Bioklimatická pergola má navíc důmyslně vyřešený odtok vody. Ta je následně kontrolovaně odvedena pomocí nosných sloupů k zemi pod úroveň terénu.
 

Zajímavé řešení spočívá při využití stěn domu. Ukotvení k pevné stavbě pak nabídne bezpočet možností využití. Pergola může sloužit jako posezení, kutilský koutek nebo přístřešek pro auto či zahradní vybavení. 
 

 
Samotná cena pergoly se odvíjí od jejího skutečného rozměru. Záleží tak čistě na vás, jakou část finančního rozpočtu investujete. Konstrukci lze navíc vybrat v jakékoliv barvě dle vzorníku RAL, a to bez příplatku