MagazínHliníkový přístřešek RSC v různých rozměrech

Hliníkový přístřešek série RSC si můžete zvolit v jakémkoliv rozměru. V případě, že disponujete dvěma auty, dodávkou či karavanem, není problém pro ně vytvořit pohodlné parkovací místo. Předností konstrukce je vytvoření volného předního výjezdu a výhledu bez překážek.

Hliníkový přístřešek RSC vyniká především svojí dlouhou životností a odolností. Rez, plísně ani mechy nemají žádnou šanci. Materiál není náchylný na vnější poškození a je schopen si po dlouhou dobu udržet krásný vzhled. Tato skutečnost je ještě umocněna typem zastřešení. Téměř nezničitelný polykarbonát je vybaven UV filtrem s téměř 100% ochranou před silnými slunečnými paprsky. Nemusíte se tak bát, že by lak vašeho auta trpěl a hrozilo by jeho vyblednutí. 
 

Maximální přístup i výhled

Konstrukce přístřešku RSC je navržena pro vaše maximální pohodlí při parkování vozidla. Praktičnost tkví v netradičním zastřešení, které je uchyceno na závěsných sloupcích, vedoucích z nosných sloupů na bocích v zadní části přístřešku. Výjezd je tak díky čistému výhledu komfortní, stejně je tomu v případě pohybu okolo automobilu. 
 

Dvě auta nejsou problém

Rozměry přístřešku jsou plně variabilní. Základní verze single je navržena pro jedno auto, nicméně jednotlivé stavby je jednoduché spojit dohromady a počet parkovacích míst lze navýšit. Kdykoliv tak můžete prostor přizpůsobit vašim potřebám. Pokud disponujete dvěma auty, lze sáhnout odpovídajícím řešením. Verze RSCW je pro tento účel navržena a poskytne čistější linie a celistvější vzhled.