Archiv článků

Pojďte na prohlídku - výhodný dům Axor
Inspirace
Energetická nenáročnost a výhodná cena. Montovaný dům Axor nabízí zastavěnou plochu 94 m², dva oddělené pokoje a prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem. Jeho exteriér kombinuje použití přírodních materiálů a moderní vzhled.
Montáž přístřešku pro auto svépomocí
Tipy
Přístřešek na auto se stává stále oblíbenější variantou, jak ochránit svého plechového miláčka před nepřízní počasí. Důvodem je především jeho jednoduchost, montáž zvládne snadno každý svépomocí. Díky tomu ušetříte značnou část finančních prostředků za pomoc profesionála.
Roztomilá stavba s bohatým využitím
Inspirace
Ač na první pohled nevypadá, zahradní domek má nespočet využití. Kromě toho, že obohatí celý okolní prostor, může sloužit k uskladnění pomůcek a sportovního vybavení, schovka pro ty nejmenší či jako letní sídlo pro hosty. Jaké vlastnosti oceníte u dřevěné varianty?
Kubická hliníková pergola ohromí svým designem
Inspirace
Moderní design hliníkové pergoly Cubo v sobě kombinuje jednoduché provedení s využitím moderních materiálů. Vysoce kvalitní konstrukce může být volně stojící nebo připojena k domu. Nabízí tak spoustu možností využití a zvýší architektonickou hodnotu vašeho bydlení.
Atypická zimní zahrada
Inspirace
Toužíte po zimní zahradě, ale nevíte kam ji umístit? Důvodem mohou být atypické tvary vašeho domu, nedostatek místa nebo záměr ji propojit s interiérem a zvětšit užitnou plochu. Nic z toho však nemusí být problém, moderní postupy nám umožňují vytvořit stavbu zcela na míru.
Pojďte na prohlídku - prostorný rodinný dům Helene
Inspirace
7 obytných místností, 122 m² a dvě patra v moderních dispozicích. Rodinný dům Helene je ideálním místem pro velkou rodinu a nabídne exkluzivní bydlení za příjemnou cenu. Jeho celkovou podobu lze maximálně přizpůsobit vašim požadavkům.
Představujeme zahradní nábytek
Rady
Pořídili jste si pergolu, zahradní altánek nebo zimní zahradu a potřebujete ji vybavit odpovídajícím nábytkem? Stůl a čtyři židle jsou základ, při výběru jejich provedení máme hned několik možností. Důraz je nutné dát především na volbu materiálu.
Realizace zimní zahrady stavebnicového typu
Inspirace
Zimní zahrada stavebnicového typu se dá postavit svépomocí, rychle a jednoduše. Její konstrukci bez problémů zvládnete ve dvou lidech. Navíc je vyrobena z pevného materiálů, který vyniká univerzalitou a vy si tak můžete vytvořit stavbu přesně dle představ. Podívejte se na některé naše realizace.
Ocelový přístřešek zaujme svojí nenápadností
Tipy
Jedná se o moderní, luxusní a praktické řešení. Přístřešek z oceli má neocenitelné vlastnosti. Kromě dlouhé životnosti nabídne dokonalý design, který doslova splyne s domem. Navíc ochrání automobil před silným deštěm i sněhovými překážkami.
5 důvodů pro pořízení dřevěné pergoly
Tipy
Originalita v každém zpracování. Dřevo je stále oblíbeným materiálem, který nezapře svůj přírodní původ. Pokud je vaše zahrada bohatá na rostlinné druhy, pergola ze dřeva ji obohatí svým bezkonkurenčním vzhledem. Máme pro vás 5 důvodů, proč sáhnout zrovna po tomto řešení.