Archiv článků

Relaxační zóna se zimní zahradou Fiesta
Novinky
Představujeme novinky pro rok 2019. Místo plné světla a svobody. Sezónní zimní zahrada Fiesta nabídne kvalitní konstrukci s možností výběru posuvného či skládacího otevírání. To vám během chvíle zajistí ideální vnitřní klima v závislosti na rozmarech počasí.
Vyberte si svoji stavbu v našem showroomu
Rady
Více než 20 000 m2. Využili jsme co největší plochu, abychom vybudovali největší ukázková centra tohoto druhu v České republice. Jelikož se soustředíme na zakázkovou výrobu, je nutné, aby zákazník měl možnost si vše vyzkoušet a přímo na místě si pro sebe vybral ideální stavbu, a to s konzultací odborníka.
Pergola na míru jako standard doby
Inspirace
Nabídka pergol a krytých posezení se neustále rozšiřuje. S novými technologiemi přichází pokrok v použitých materiálech, tvarech a typu zastřešení. Všechny jednotlivé prvky se navíc dají spojovat dohromady a řešení přímo na míru se stává běžnou záležitostí. Podívejte se na některé naše realizace.
Hliníková zimní zahrada vytvoří prosvětlené místo
Inspirace
Čistá a elegantní konstrukce zimní zahrady Zania poskytne ochranu před nepřízní počasí po většinu část roku. Přibližte se přírodě při podzimní romantice i jarních mrazících a vytvořte si nové oblíbené místo v domě, kam se budete rádi vracet. Podívejte se na naší nedávnou realizaci a inspirujte se.
Jak na montáž přístřešku na auto - model PJR a PJF
Rady
Pořídili jste si přístřešek pro auto a bojíte se montáže? Obavy nejsou na místě, jednotlivé modely PJR a PJF je možné realizovat zcela svépomocí. Jejich konstrukce je vytvořena zcela jednoduše a vám stačí pouze sledovat instrukce. Tak s chutí do toho.
Mobilní dům pro podnikatelské záměry
Inspirace
Výběr správného prostoru pro vaše podnikání je často tím nejdůležitějším parametrem. Důležitý je prostor, funkčnost, cena a výše ročních nákladů. Mobilní dům na vše odpovídá s vážnou tváří. Jeho variabilita a použité materiály při výrobě z něj vytvářejí dokonalý objekt pro vaše aktivity.
Wellness příprava na chladné měsíce
Tipy
Léto a čas dovolených pomalými kroky odchází ze scény a blíží se k nám chladné dny doprovázené nepřetržitou pracovní dobou. Jak se dokonale zklidnit? Není nutné utrácet velké částky za wellness pobyty. Relaxační centrum si můžete vybudovat u sebe doma, teď je na to ta správná doba.
Pergola s dokonalým stíněním
Inspirace
Chrání před větrem, slunečními paprsky a nevyhledávanými pohledy sousedů. Stínění pergoly je stále využívanějším prvkem, který je plně funkční a navíc vypadá dobře. Vy si tak můžete vytvořit dokonalé místo obyvatelné po většinu část roku.
Samonosný přístřešek jako elegantní řešení
Inspirace
Přístřešek pro auto je stále populárnější variantou, jak ochránit automobil před silným deštěm či slunečnými paprsky. Při jeho výběru se nám nabízí spousta možností. Samonosné řešení je elegantní a maximálně funkční.
Celoroční zimní zahrada Supertherm do každého počasí
Novinky
Představujeme novinky pro rok 2019. Nerušené a pohodlné chvíle s rodinou a přáteli za každého počasí. Celoroční zimní zahrada Supertherm dokonale chrání své návštěvníky, k tomu zaujme svojí štíhlou a jednoduchou hliníkovou konstrukcí.