MagazínNekonečné rozměry dřevostavby

Výhody dřevostavby je nízká energetická náročnost, použití přírodních materiálů a především variabilita ve svých rozměrech. Pokud si pořídíte rodinný dům v tomto stylu, je možné v budoucnu jeho prostor rozšířit o další místo a vytvořit bydlení až do rozměru 150 m². Jak na to?

Řešení je jednoduché a jmenuje se rozšiřující modul. V naší nabídce máme hned tři typy o rozměrech 11, 19 a 42 m². A tak pokud se rozhodnete zprvu pořídit menší rodinný domek, můžete kdykoliv zvýšit jeho obytnou plochu o dětský pokoj, pracovnu, šatnu nebo oddělenou ložnici.   
 

Nedělejte kompromisy

S pořízením rozšiřujícího modulu získáte plné vlastnosti dřevostavby. Nejedná se o nouzové řešení, nicméně plně funkční další část domu. Kvalitní materiály jsou jeho základem a konstrukce vyrobená ze SIP panelů je maximálně šetrná k přírodě. Jednotlivé části se dají společně propojovat a dosáhnout velikost až 150 m².
 

Dispozice dle přání

Nabízené dispozice jsou pouze našim návrhem. Přesunout příčku nebo změnit polohu oken je možné i během stavby samotné. Největší modul má v sobě i koupelnu a je členěný do dvou oddělených místností. Přístup na terasu je samozřejmostí a velká okna zajistí dostatek světla v každou část dne. 

Podívejte se na funkčnost a design rozšiřujícího modelu