MagazínChytré řešení s dřevěným zahradním domkem

Zahradní domky jsou stále vyhledávanějším produktem. Dřevěná varianta v sobě skrývá neutuchající potenciál v rámci možností jejího využití a zároveň nabízí designovou variantu, která zapadne do svého okolí. Výběr je široký - sedlová, plochá střecha nebo klasické provedení pro úschovu vašeho nářadí. Vyberte si!

Dřevěný zahradní domek perfektně zapadne do vašich plánů v každém ročním období. V zimě je třeba nalézt místo, kam uschovat zahradní nářadí, v létě si vytvoříte přijemné místo pro posezení i přespání. Domek může tak sloužit i jako zázemí pro hosty nebo domácího mazlíčka. Stačí si jen vybrat rozměr a celkové provedení, nabídka je pestrá
 
Podívejte se na představení zahradních domků v naší nabídce
 

Jednoduchá konstrukce

Dřevěné zahradní domky jsme koncipovali jako stavebnice. Objekt se dá jednoduše složit svépomocí, což zvládne i amatérský kutil. Stavba je prováděna také na klíč. Stabilita je zajištěna odolným dřevěným materiálem skandinávské kvality. Použitá severská borovice ochrání před vlhkem a disponuje vysokou trvanlivostí.

Komfortní interiér

Klasický vzhled se bude vyijímat v moderně navržené, anglické či jiné zahradě. Tlusté stěny a podlaha zajistí dostatečný komfort při plném užívání. Celou stavbu je možné doplnit o velká okna, které zajistí neustálý přísun světla do interiéru. Zahradní domek je doplněn o střechu z asfaltového šindele, který odolá vnějším vlivům jako je silný déšť či sněhová pokrývka.