MagazínZimní zahrada japonského typu

Konstrukce zimní zahrady Happina je určena pro celoroční využití. Pevný hliníkový rám, izolované stěny a možnost volby vytápění. Klima v interiéru je snadné udržet na příjemných teplotách i za chladných dní a vy si tak můžete vytvořit menší botanickou zahradu.

Zimní zahrada japonského typu vyniká svým detailem a zvolenými prvky. Ty doplňují klasický design ve svém přesném uspořádání. Nenápadný ale funkční vzhled doplňují vlastnosti, které chrání interiér a poskytnou mu vždy vytoužené klima. Pokud toužíte vytvořit menší botanickou zahradu, obohacenou o cizokrajné rostilny, nemusíte se bát vlivům z vnějšího prostředí. Naopak v létě, především díky snadnému ovládání bočních stěn, vytvoříte místo plné svěžího vzduchu. 

Klasický design zimní zahrady Happina v japonském stylu
 

Hliník jako správné řešení

Aby zimní zahrada Happina splnila svůj účel, byl pro její konstrukci vybrán hliníkový materiál. Ten splní náročné požadavky jak svým vzhledem, tak i odolností. Jeho snadná údržba potěší každého majitele. Předností je zároveň dlouhá životnost. Veškeré okolní segmenty jsou pak vytvořené ze skla a pevně usazené v rámu. 

Dokonalé propojení zimní zahrady Happina s interiérem domu

Variabilita na míru

Při výběru zimní zahrady Happina se nemusíte spoléhat na katalogé typy. Rozměry konstrukce se odvíjí od účelu využití a prostorových možností. Barvu lze zvolit přesně na míru domu, aby vše dokonale ladilo a vytvořilo jeden celek. Lahůdkou je pak volba odstínu střešních panelů. Pusťte do vnitřku světlo prostřednictvím čirého skla, případně utmlute sílu slunečných paprsků pomocí matné varianty. Záleží čistě na vás. 
Nový prostor pro všechny členy rodiny