Archiv článků

5 typů jak vybrat správný typ markýzy
Rady
Venkovní markýza je stále oblíbenějším řešením k zastínění odpočinkových a užitkových ploch. Její vlastnosti chrání před deštěm a dalšími vlivy, na druhé straně moderní design ozvláštní každou stavbu. Široká nabídka jednotlivých typů uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Jak vybrat ten správný?
Realizace hliníkové pergoly Regulus
Inspirace
I ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků lze vyřešit prostřednictvím bioklimatické pergoly Regulus. Její vlastnosti umožňují vytvořit dokonalou stavbu, která se zcela přizpůsobí svému okolí a odolá každému počasí. Podívejte se na některé naše realizace.
Chytré řešení s dřevěným zahradním domkem
Inspirace
Zahradní domky jsou stále vyhledávanějším produktem. Dřevěná varianta v sobě skrývá neutuchající potenciál v rámci možností jejího využití a zároveň nabízí designovou variantu, která zapadne do svého okolí. Výběr je široký - sedlová, plochá střecha nebo klasické provedení pro úschovu vašeho nářadí. Vyberte si!
Hliníkový přístřešek na auto série RSZ
Tipy
Zimní období se pomalu blíží a my začínáme vyhlížet místo, kde bychom mohli zazimovat automobil. Hliníkový přístřešek RSZ nabízí zajímavou alternativu. Jeho konstrukce je připravena odolat i silné vrstvě sněhu, případně náročnějšímu dešti v podzimních měsících. Seznamte se!
Dřevostavby stavíme dle požadavků zákazníků
Video
Dřevostavby Hobbytec Home a mobilní domy Hobbytec Mobile jsou navrženy tak, aby svojí variabilitou vždy zcela seděly požadavkům jednotlivých zákazníků. Cílem je, aby se vždy zákazník cítil v interiéru maximálně pohodlně, a toho lze docílit zakázkovou výrobou. Ctíme individualitu osobnosti.
Jak zvolit správný systém otevírání u zimní zahrady
Rady
Jak hodláte vaší zimní zahradu využívat? Prvotní otázka, kterou si musí položit každý. Chcete objekt využívat jako sezónní zastřešení, k přezimování rostlin nebo vytvořit celoroční obytný prostor? Dle vašich požadavků se pak nabízí tři základní typy. Pojďte se podívat na menší přehled.
Jak uschovat zahradní nářadí - úložné boxy
Rady
Schází vám na zahradě úložný prostor pro nářadí a další vybavení? Úložné boxy nabídnou objemný, uzavíratelný a chráněný prostor. Na výběr pak máme hned několik variant, které se liší především použitým materiálem. Jaké výhody v sobě nese plast, dřevo a ocel? Máme pro vás krátké srovnání.
Mějte vše po ruce při podzimních pracích
Rady
Léto postupuje ke svému konci a zahrada začíná hrát všemi barvami. Nezbytná podzimní příprava na další sezónu má svůj přesný program a na plýtvání časem není prostor. Vyplatí se vše mít na jednom místě. Hliníkový přístřešek nabízí odolnost a dokonalou ochranu před nepřízní venkovního počasí. Navíc vyniká snadným přístupem.
Správná péče o hliníkovou pergolu
Rady
Hliník poskytuje pergole všechny potřebné vlastnosti. Odolnost, dlouhá životnost i elegantní vzhled. Oproti dřevěné variantě navíc vyniká snadnou údržbou, která vás nebude stát peníze ani čas. Co je tak důležité udělat, aby vám tato stavba mohla sloužit po dlouhá léta?
Pojďte na prohlídku - Krásné rodinné bydlení s domem Laurence
Inspirace
Zastavěná plocha 60 m2 a dispozice 2+1. Celoročně obyvatelný rodinný dům Laurence se zcela přizpůsobí svému okolí. Jeho neutrální vzhled zapadne do rázu okolní zeleně a dá se kombinovat prakticky se vším. Nechte se obklopit přírodou.