MagazínPergola chráněna bezpečnostním sklem

Hliníková konstrukce, důmyslný zasklívací systém, sezonní ochrana a variabilita v provedení. To je pergola s bezpečnostním sklem, které poskytne příjemné venkovní posezení za každého počasí a s několika možnostmi využití. Díky svým vlastnostem může najít uplatnění u rodinných domů, restaurací nebo jako ochrana pro auto.

Pergola doplněná o sklo se vyznačuje především elegantním a lehkým designem. Hliníková konstrukce je univerzální ve svém vzhledu a hodí se k téměř každému rodinnému domu. Pokud toužíte po atypickém řešení, rádi vám zrealizujeme stavbu přímo na míru.

Bezpečné sklo

Jak název napovídá, pro zastřešení bylo vybráno bezpečnostní sklo. Jeho odolné vlastnosti zvládnou větší nárazy i příval krup. Při rozbití navíc netvoří ostré hrany, o které bychom se mohli poranit.

Každý opět ocení jeho variabilitu. V případě, že je naše hliníková pergola orientovaná směrem na jih a po celý den vystavena silnému slunečnímu záření, je vhodné zvolit kouřovou variantu. Ta za každé situace zvládne udržet příjemné klima v interiéru. Pro opravdové fajnšmekry je k dostání i mléčné nebo čiré provedení.

Konstrukce v různých odstínech

Hliníková pergola se sklem nevyniká pouze svým zastřešením. Konstrukce z eloxovaného hliníku má stejně odolné vlastnosti, navíc je téměř bezúdržbová. Odstín je možné vybrat ze standardní skladby – antracit, bílá nebo hnědá. Ve skutečnosti se ale v barvě meze nekladou, možné je jakékoliv provedení.