MagazínZimní zahrada nadstandardních rozměrů

Prostor pro každou příležitost s permanentním výhledem do okolí. Zimní zahrada může tyto parametry snadno splňovat, je však důležité zvolit tu pravou. V nabídce Hobbytec vycházíme vstříc přáním zákazníků a jsme tak schopni vytvořit řešení přímo na míru. Rozhodují především budoucí plány s využitím.

Barva, rozměr, zastřešení i skladba interiéru je plně variabilní. Naše vlastní výroba umožňuje vyslyšet jakékoliv přání. Fantazii se meze nekladou. V minulosti se nám povedlo prostřednictvím zimní zahrady vybudovat romantickou ložnici, obývací pokoj nevšedního vzhledu, relaxační zónu s bazénem nebo romantickou letní jídelnu.

Řekněte si o netradiční rozměry

Zimní zahrada v XXL rozměrech je dnes již populární praxí. Odolná konstrukce z kvalitních hliníkových profilů umožňuje vytvořit příjemné klima i ve větším interiéru. Boční stěny z krystalických akrylových panelů doplňuje polykarbonátové zastřešení s UV ochranou před silným slunečním zářením.

Vyberte si barevné provedení

Bílá struktura se zasklením ve stejném odstínu je nepřekonatelnou a univerzální klasikou. Zajímavým doplňkem se stává šedé provedení, které doplní vzhled celého domu. Velké prosklené plochy dodávají stavbě moderní nádech.

Lehká montáž i svépomocí

Zimní zahradu série Vindema je možné snadno realizovat, a to i svépomocí. Montáž je rychlá a jednoduchá, a bez problémů ji zvládnou i dva lidé. To samé platí i o umístění střešní konstrukce. Moderní systém Click and Lock snadno spojí jednotlivé části a doslova tak uzamkne prostor mezi vyztužovacími tyčemi, čímž zabrání vodě se dostat do zasklení.