MagazínMontáž hliníkové pergoly s 50% slevou

Hliníková pergola je vděčnou stavbou. Jednoduchá konstrukce ve spojení s maximální funkčností z ní dělají oblíbené řešení, jak vytvořit místo pro volné chvíle. Její montáž se často stává obávaným krokem nových majitelů. A v tomto případě nastupují na řadu naši odborníci, kteří vám vše sestaví přesně na míru.

Nabídka hliníkových pergol je velmi široká a nabízí hned několik typů. Zatímco u levné, tzv. stavebnicové, varianty zvládne montáž snadno opravdu každý, tak při složitějších řešeních toto pravidla nemusí být pravdou. Jedná se pak především o designové stavby, které jsou vytvořeny přesně na míru okolním parametrům. 

Montáž v rukou odborníka

V případě, že jste si pořídili pergolu atypických rozměrů nebo variantu s netradičním zastřešením, nabízí se říci o pomoc při realizaci samotné profesionálovi. Ten může ušetřit váš čas i peníze. Sestavení v takovém případě nemusí být snadnou záležitostí. Podáváme pomocnou ruku a přicházíme se slevou 50 % na montáž produktů vlastní výroby. Realizovat zimní zahradu, pergolu nebo přístřešek pro auto nemůže být snazší. 

Na montáž produktů vlastní výroby jsme připravili slevu 50 %

Vlastní výroba značky Hobbytec

Pergoly často musí vyhovět náročných přáním svých majitelů a splňovat ty nejpřísnější kritéria. Jedná se především o design, který musí ladit s domem, a odolnost konstrukce. Ta by měla obstát i při těch nejnáročnějších klimatických podmínkách. Materiál jako hliník v sobě nese obojí a přidává něco navíc. 

Jeho variabilita je nekonečná. Barvu, rozměr i celkové provedení lze přizpůsobit okolí i různým typům budoucího využití. Naše vlastní výroba umožňuje vytvářet stavby těchto parametrů a přesně na míru. Inspirujte se a pořiďte si pergolu ze série Pollard doplněnou o zastřešení z polykarbonátu.