MagazínJak vyřešit nedostatek místa s parkováním

Dvě auta v rodině a nedostatek prostoru pro vybudování garáže nebo většího chráněného stání. Jedná se o klasický problém, a to především ve větších městech. Řešení je jednoduché a spočívá v přístřešku, kde budete moci zaparkovat za sebou.

Hliníkový přístřešek PJR v provedení inline je chytrým řešením, jak vyřešit parkování na menším prostoru. Možnost umístit dva a více automobilů za sebe nevyžaduje velké požadavky na místo. Rozměry lze navíc přesně přizpůsobit místu.

Absolutní nezávislost

Hliníkový přístřešek PJR je samonosný a nevyžaduje kotvení do stavby. Díky tomu ho můžeme realizovat na jakékoliv místo na zahradě. Montáž je velmi snadná a zvládne ji i průměrně zdatný jedinec. Přesun z místa na místo tak není žádný problém a časově zcela nenáročné.

Cena dle parametrů

Náklady na pořízení hliníkového přístřešku jsou zcela ve vaší režii. Standardní cena odpovídá nejoblíbenější variantě, ovšem dá se přizpůsobit na základě konečných rozměrů. Ty se dají navíc přizpůsobit přímo na místě při montáži.

Odolnost moderního zastřešení

Zastřešení v podobě plného lexanu má neocenitelné výhody. Jeho izolace chrání před UV paprsky a UVB zářením. I přes tyto vlastnosti si zachovává dostatečnou světelnou propustnost. Přístřešek na auto se dá využít i jako místo pro posezení s rodinou.