MagazínVchodová stříška na zakázku

Přístřešek nad vstup do domu neboli vchodová stříška obohatí vzhled dveří o svoji eleganci a především funkčnost. Ideálním materiálem se opět stává hliník, který zaručí dlouhou životnost a maximální odolnost vůči dešti i silným kroupám. Vyberte si tu pravou z našich nedávných realizací.

U vchodové stříšky je důležité vyřešit její rozměry přesně na míru vchodu, nad který má být umístěna. Zakázková výroba se tak stává základním standardem. A nejde pouze o rozměr, to samé platí při výběru zastřešení, barvy krytiny i konstrukce. 
 

Výběr dle designu

Poutavý vzhled vchodové stříšky dokáže zaujmout kolemjdoucí a zatraktivnit ve většině případech nudnější vchod do domu. V tomto případě je hliník doplněn o galvanizovanou ocel. Vše jde ruku v ruce se střešní krytinou z plného průhledného lexanu. Ten poskytuje 90% ochranu před UV zářením a zároveň propouští světlo. Design samotný je velmi jednoduchý a decentní. 
 

Pokud rozhoduje cena

Nabídka vchodových stříšek je velmi široká. Cena se pak může odvíjet od rozměrů a provedení. Základní varianta začíná okolo pár tisíc korun, s tím, že stříšky se následně dají na sebe napojovat až do neomezené délky. Nízké náklady při pořízení však neubírají na designu. Konstrukce lze doplnit o zajímavou variantu barevného zastřešení v provedení šedé či tmavého plexiskla. 
 

XXL varianty

Opravdu reprezentativní variantu představují stříšky ve velkých rozměrech. Díky těmto vlastnostem najdou uplatnění jak u rodinných domů, kancelářských budov, obchodů, kaváren a dalších komerčních objektů. Svým designem navíc ladí s každým typem budovy.