MagazínHliníkový přístřešek v zajímavém řešení Y-joint

Originální varianta, jak vyřešit parkovací místo pro dvě auta. Tak by se dal charakterizovat hliníkový přístřešek série PJR v provedení y-joint. Jeho instalace je navíc velmi snadná a můžeme ho umístit kamkoliv do okolí domu. Není totiž na závislý na žádné stavbě a může stát samostatně.

Více parkovacích míst, především pro rodinu, je dnes běžným požadavkem. Garáž v domě často tyto parametry nesplňuje, protože její rozměry bývají omezené. Přístřešek na auto chrání před deštěm a sněhem a pořizovací náklady předčívají zmíněnou zděnou variantu. 

Proč nebýt originální

Variant provedení hliníkového přístřešku na auto je hned několik. Běžné je řešení pro jeden automobil, pro dvě parkovací místa můžeme především vídat tvar U. Zajímavou a originální variantu představuje provedení Y-joint, kdy jsou nosné sloupy umístěny uprostřed a oddělují místa pro parkování. K autu je tak snadný přístup a vyjíždění nebylo nikdy snazší.
 

Dokonalá ochrana

Hliníkový přístřešek série PJR je japonským originálem vytvořený z kvalitních a ověřených materiálů. Základem se stává eloxovaný hliník, který vyniká snadnou údržbou a dlouhou životností. Vše je doplněno o střešní krytinu z plného lexanu s vynikajícími izolačními vlastnostmi a 100% ochranou proti UV záření.
 

Cena dle požadavků

Cena přístřešku pro auto se odvíjí od jeho velikosti, která se dá přímo přizpůsobit místu. Výška se dá navíc nastavit přímo na místě při realizaci. Montáž je pak možná dvěma způsoby, a to přímým betonováním do výkopu nebo použitím ocelových přírub. Cena montáže je pak závislá na provedení. Pro každého jsme připravili v tomto případě slevu 50 % na celý proces.

Podzimní sleva 50 % na montáž produktů vlastní výroby