Archiv článků

Jak vybrat zahradní nábytek
Není nad příjemné posezení na terase či pod pergolou. Aby se Vám dobře sedělo, poradíme Vám s výběrem vhodného zahradního nábytku.
Jak založit kompost
Jak nejlépe vyhodit a zároveň zužitkovat organický odpad ze zahrady a kuchyně? Ideálním řešením je kompostér. Poradíme Vám, jak jej založit.
Jak vybrat bazén
Toužíte po bazénu na vlastní zahradě? Není nad letní pohodu, kterou tak můžete dopřát sobě i celé rodině. Bazénů existuje několik druhů, jak se v nich vyznat?
Jak vybrat trampolínu
Touží Vaše děti po vlastní trampolíně? Tento zdravý pohyb lze jen doporučit, a nejen dětem. Trampolíny mívají dostatečnou nosnost, takže si na nich mohou zacvičit i dospělí.
Jak vybrat gril na zahradu?
Grilovací sezona je v plném proudu. Přemýšlíte-li nad koupí grilu, provedeme Vás ve stručnosti jeho výběrem a doporučíme vhodný typ na vaši zahradu či terasu.
Jak postavit přístřešek pro auto
Nemáte možnost mít svůj vůz umístěný v garáži a přemýšlíte, jak snadno, rychle a levně postavit přístřešek pro auto? Stačí si vybrat materiál, který preferujete, určit rozměry, aby se do nich vešel Váš vůz, a objednat.
Víte, kdy potřebujete stavební povolení ?
Potřebuji nebo nepotřebuji stavební povolení. Jak je to doopravdy. Více v našem článku.
Jak postavit pergolu za jeden den
Stavba pergoly svépomocí byla ještě nedávno úkolem výhradně pro zkušené kutily, který vyžadoval precizní plánování, shánění materiálu, povolení... Dnes už to neplatí.
Zateplení plechové garáže
Zateplit nebo nezateplit, to je to, oč tu běží - nevíte si rady s otázkou zateplení (nejen) plechové garáže? Poradíme vám.
Jak bezpečně parkovat obytný vůz
Magazín
Karavany, přívěsy a obytné vozy zažívají vydařené měsíce. Dle statistik se v dubnu zájem o tento typ vozidla meziročně zvýšil o více než 100 %. Tento trend byl zaznamenán již před pandemií a ta ho ještě více podpořila. Jak se o obytný vůz správně postarat? Garáž bude určitě malá a jen tak ho nechat stát před domem není na místě.