Archiv článků

Jak se dá postavit zimní zahrada svépomocí?
Možnosti jsou dvě - jedna levnější, ale náročná a druhá rychlá a snadná. Zjistěte, která je pro vás nejvhodnější.
Jak postavit zimní zahradu
Přemýšlíte o stavbě zimní zahrad? Poradíme Vám jak postavit zimní zahradu, na co si dát pozor a jaké jsou možnosti realizace.
Stavba pergoly a stavební zákon
Stavební zákon jasně upravuje, kdy mu stavba pergoly podléhá, a kdy nikoliv. Zjistěte, kdy je nezbytné obíhat úřady, a kdy lze pergolu postavit bez povolení.
Podzimní dekorace do truhlíku
Výroba podzimního truhlíku netrvá dlouho. Přineste si kus přírody do Vašeho domova nebo na terasu!
Jak postavit garáž
Jak se zorientovat v nabídce montovaných garáží? Která je nejlevnější a jaké jsou výhody jednotlivých typů? Mobilní garáž lze pořídit již od několika tisíc korun.
Jak třídit odpad
Jak třídit odpad? Není to zas tak složité. Pusťte se do toho! Přispějete tím k ekologickému chování společnosti a k ušetření nákladů za likvidaci odpadu.
Jak postavit skleník
Skleník je nenahraditelným pomocníkem při pěstování zeleniny i květin. Je lepší zahradní skleník z polykarbonátu nebo ze skla? Kde jej pořídit a jak jej postavit?
Jak správně vybrat zahradní domek
Zahradní domky jsou důležitou součástí každé správné zahrady. V nabídce tak najdete levné domky, plechové domky i prémiové zahradní domky z plastu nebo s omítkou, do kterých uskladníte téměř cokoliv od nářadí, zahradního nábytku nebo kola až po sekačku.
Jak přesadit orchideje
Hledáte návod na pěstování a přesazování orchidejí? Uvidíte, že je to snadné. Poradíme Vám, jak na to.
Jak sušit ovoce
Jak nejlépe zpracovat a uchovat přebytky ovoce či hub? Zkuste elektrické sušičky. Sušit na nich bude radost. Využijte vitamíny z ovoce co nejefektivněji!