Archiv článků

Montáž hliníkové pergoly s 50% slevou
Rady
Hliníková pergola je vděčnou stavbou. Jednoduchá konstrukce ve spojení s maximální funkčností z ní dělají oblíbené řešení, jak vytvořit místo pro volné chvíle. Její montáž se často stává obávaným krokem nových majitelů. A v tomto případě nastupují na řadu naši odborníci, kteří vám vše sestaví přesně na míru.
Zimní zahrada nadstandardních rozměrů
Inspirace
Prostor pro každou příležitost s permanentním výhledem do okolí. Zimní zahrada může tyto parametry snadno splňovat, je však důležité zvolit tu pravou. V nabídce Hobbytec vycházíme vstříc přáním zákazníků a jsme tak schopni vytvořit řešení přímo na míru. Rozhodují především budoucí plány s využitím.
Vchodová stříška na zakázku
Rady
Přístřešek nad vstup do domu neboli vchodová stříška obohatí vzhled dveří o svoji eleganci a především funkčnost. Ideálním materiálem se opět stává hliník, který zaručí dlouhou životnost a maximální odolnost vůči dešti i silným kroupám. Vyberte si tu pravou z našich nedávných realizací.
Jak vybrat materiál pro opláštění zimní zahrady
Tipy
Zimní zahrada se nemusí stát pouze sezónní záležitostí. Její služeb se dá využít celoročně a my si pak můžeme užít dny blízko přírodě i v chladných dnech. Důležitá je volba správného typu opláštění. Sklo nebo polykarbonát se stanou neocenitelným pomocníkem.
Nekonečné rozměry dřevostavby
Tipy
Výhody dřevostavby je nízká energetická náročnost, použití přírodních materiálů a především variabilita ve svých rozměrech. Pokud si pořídíte rodinný dům v tomto stylu, je možné v budoucnu jeho prostor rozšířit o další místo a vytvořit bydlení až do rozměru 150 m². Jak na to?
Jak oživit starou pergolu
Rady
Dřevo je krásné na pohled, originální ve svém zpracování a dokonale ladí s okolní přírodou. I když se výroba stále zkvalitňuje, stále se nejedná o umělý materiál a postupem času může ztrácet na svém vzhledu. U pergoly to platí dvojnásob, stavba je totiž neustále vystavena klimatickým změnám.
Dřevník - váš pomocník na zimu
Tipy
Příprava na zimu právě probíhá a uskladnění dřeva je nedílnou součástí procesu. Romantické večery u praskajícího ohně miluje každý z nás. Jak však udržet přírodní materiál ve vytouženém suchu? Dřevník je jednou z variantou, a hned tou nejtypičtější. Jak si vybrat ten správný?
Zimní zahrada japonského typu
Inspirace
Konstrukce zimní zahrady Happina je určena pro celoroční využití. Pevný hliníkový rám, izolované stěny a možnost volby vytápění. Klima v interiéru je snadné udržet na příjemných teplotách i za chladných dní a vy si tak můžete vytvořit menší botanickou zahradu.
Hliníkový přístřešek RSC v různých rozměrech
Tipy
Hliníkový přístřešek série RSC si můžete zvolit v jakémkoliv rozměru. V případě, že disponujete dvěma auty, dodávkou či karavanem, není problém pro ně vytvořit pohodlné parkovací místo. Předností konstrukce je vytvoření volného předního výjezdu a výhledu bez překážek.
Pojďte na prohlídku - prostorný dům Anne
Tipy
7 místností, 3 sociální zařízení, prostorná kuchyně a moderní zimní zahrada. To vše naleznete v 135 metrech čtverečních dřevostavby Anne. Jednoduchá konstrukce odpovídá moderním trendům, funkčnost potěší především početnou rodinu.