MagazínVychutnejte si prostor vaší terasy i v zimě

Každý z nás miluje posezení na vlastní terase. Rodinné chvíle nebo večery s přáteli jsou nezapomenutelným zážitkem. Výhled do okolí nás přibližuje k přírodě a vytváří dokonalou atmosféru. S nástupem zimy však tuto aktivitu musíme nedobrovolně opustit. Tomu se však dá zabránit, a to kvalitním a funkčním zasklením.

Celoroční zimní zahrada je stále vyhledávanějším objektem. Vysoce tepelně izolační systém, který je její nezbytností, odolá i velmi chladnému počasí a umožní nám trávit chvíle na terase prakticky celou zimu. Zjednodušeně se jedná o perfektní kombinaci rozsáhlých skleněných ploch a již zmíněné tepelné izolace. 

Jak celý systém funguje? 

Velmi důležité je přerušení tzv. tepelných mostů. Jedná se o místa, kde se potkávají jednotlivé díly konstrukce, a tedy zde nedochází k maximální tepelné izolaci. Technologie při výrobě a použité materiály však tento jev zcela eliminují a díky tomu je stavba schopná odolat náročnému venkovnímu počasí jako silný vítr, déšť nebo mráz. 
 

Kvalitní sklo je základ

Zimní zahrada série Thermoslide se pak vyznačuje sklem s tloušťkou až 62 mm. Užité trojsklo je ideálním řešením pro rámový systém s přerušeným tepelným mostem. Celý tento systém je možné doplnit o otevírání v posuvném nebo skládacím provedení. Zde záleží čistě na vašich preferencích. 

Řešení přímo na míru

Uvedené ceny jsou na standardní rozměr 250 x 200 cm. Vždy je však možné samotnou cenu výrazně upravit. V tomto případě pak závisí nejen na výběru rozměru, ale také na typu zastřešení, otevírání nebo barevném provedení. Jelikož se jedná o zakázkovou výrobu, v nabídce je také atypické řešení. Vytvořit tak zimní zahradu přesně na míru vaší terase, není nejmenší problém.