MagazínMnoho využití přístřešku na auto

Přístřešek na auto zdaleka nenabízí pouze jediné využití. Jelikož si ho můžeme pořídit v různých rozměrech a provedeních, záleží čistě na nás, jaké s ním budeme mít plány. Na jaře ochrání auto před silným deštěm, v létě poslouží jako místo pro posezení a na podzim vytvoří prostor pro uskladnění dřeva.

Dle našeho budoucího účelu volíme rozměry stavby. V případě přístřešku MLC je nejoblíbenější délkou 510 cm a šířkou 270 cm. V tomto případě se nemusíme držet na uzdě a parametry můžeme přizpůsobit našim potřebám.

Odolnost a ochrana automobilu je zajištěna kvalitní konstrukcí přístřešku z eloxovaného hliníku a střešní krytinou z plného lexanu. Ten svým designem připomíná sklo, ovšem oproti němu vyniká lepšími funkčními vlastnostmi.

Dlouhá životnost je zajištěna kvalitním zpracováním. I po několika letech si stále zachovává svůj lesk, o který není nutné příliš pečovat. Snadná údržba je další předností.

Samotná variabilita přístřešku pro auto tkví také ve snadné montáži. Realizace může být provedena dvěma způsoby, a to přímým betonováním do výkopu nebo použitím ocelových přírub. Ty se kotví na chemické kotvy do předem připraveného základu. Díky tomu není problém přístřešek kdykoliv přestěhovat na jiného místo a najít mu rozdílné využití.

Vyberte si z široké nabídky přístřešků pro auto