MagazínOblíbená zimní zahrada s 50% slevou na montáž

Užijte si venkovních aktivit na vaší terase i za nepříznivého počasí. Pořiďte si populární zimní zahradu a získejte slevu 50 % na montáž. Nechte práci odborníkům a ušetřete čas i finanční prostředky. Výsledek vás nadchne a prodlouží pobyt blízko přírodě do pozdních podzimních večerů.

Zimní zahrada Zania představuje dokonalé místo pro vaše oblíbené aktivity. Tohle populární řešení zajistí ochranu před nepříznivým počasím po dlouhá desetiletí. Jejím základem je odolná hliníková konstrukce doplněná o zastřešení z polykarbonátu nebo nerozbitného skla. 
 

Řešení na míru

Zimní zahrada Zania je produktem naší výroby. Díky tomu je možné vytvořit řešení přímo na míru vašim požadavkům. Individuální přístup je samozřejmostí a záleží tak na klientovi, jakou variantu zvolí. Zajímavým prvkem je spojení zimní zahrady s pergolou ze stejného materiálu
 

Investice ve dvou fázích

Zimní zahrada vyniká svojí cenou i možností si investici rozložit na dvě fáze. V tomto případě se nabízí řešení nejprve vybudovat pergolu a následně se pustit do instalace bočních stěn. Zimní zahradu lze poté kdykoliv dovybavit stínící technikou určené k ochraně před silným sluncem. 
 

Montáž v rukou odborníka

Každá zimní zahrada je svým originálem, která se zcela musí přizpůsobit domu a okolí. Od prvních plánů je tak nutné postoupit konzultaci s odborníkem. Ten vám vytvoří nejen ideální rozměry, ale také poradí další doplňky, aby byla zajištěna maximální fukčnost. Realizace je pak zajištěna na klíč. Zákazník má tak se stavbou ty nejmenší starosti

Pro každého jsme připravili 50% slevu na montáž zimní zahrady