MagazínMontáž hliníkové pergoly

Hliníková pergola obohatí vzhled domu a zajistí venkovní posezení za každého počasí. Její konstrukce je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, aby byla zajištěna dostatečná odolnost a dlouhá životnost. Zároveň se při výrobě myslí na to, aby její stavba nebyla složitá a mohli jsme ji realizovat během několika hodin.

Při montáži hliníkové pergoly je nutné myslet na několik aspektů. Variabilita hliníkové konstrukce umožňuje vytvořit rozměry a celkové provedení zcela na míru požadavkům zákazníka. Pokud tak disponujete terasou atypických rozměrů, není problém tomu pergolu přizpůsobit. Zároveň se musíme rozhodnout, zda zvolíme variantu přikotvenou k domu nebo volně stojící.  

Podívejte se na video z montáže hliníkové pergoly

Nechte montáž na odbornících

V naší nabídce můžete nalézt hliníkové pergoly různých provedení. Zatímco stavebnicová varianta je připravena pro montáž svépomocí, u ostatních typy jsou ve své výstavbě náročnější na čas i schopnosti. V některých případech je tak nutné se obrátit na odborníky. U nás v Hobbytec jsme vyslyšeli přání zákazníků a pro každého přichystali slevu 50 % na kompletní montáž hliníkové pergoly. 

Připravili jsme podzimní slevu 50 % na montáž produktů naší výroby