MagazínPředstavujeme bioklimatické pergoly série Climatic

V naší nabídce nově naleznete sérii bioklimatických pergol Climatic. Základní provedení jsme doplnili od dvě varianty. Jednu s bočním zasklením, druhou obohacenou o venkovní žaluzie. Oba typy je možné kombinovat. Pojďme si je představit blíže.

Bioklimatické zahradní stavby jsou trendem posledních měsíců a jejich popularita neustále roste. O jejich otočných lamelách jsme již psali mnohokrát, nabízejí však daleko více.

Podívejte se na naše minulé články o bioklimatických pergolách.

Série Climatic

Pevný rám konstrukce, zvýšená odolnost, automatizace vlastností, tichý motor a další. Bioklimatické pergoly Climatic splňují nejnáročnější technické normy na zahradní stavby. Jejich snadná obslužnost z nich dělá stavbu s chytrými parametry.

Za zmínku stojí jejich modulárnost. Maximální rozměr 7 x 4,2 metru lze libovolně rozšířit dalším modulem pergoly dle libosti. Dvě spojené pergoly nebudou mít středový sloupek, čímž získáte velmi elegantní řešení.

Chytré senzory

Součástí bioklimatického systému jsou senzory deště, větru a detekce sněhu. Ty se starají o vaše pohodlí a zároveň mají ochranou funkci. Brání tomu, aby nedošlo k podfouknutí konstrukce a jejímu poškození. Také identifikují silné sněžení, v takovém případě se lamely otevřou, aby zastřešení nebylo přetížené vrstvou sněhu. Podobný princip platí u teplotního senzoru. Velká zima může celý systém poškodit.
Vše lze ovládat pomocí mobilního telefonu. Funkce se však řídí zcela automaticky. O pohyb lamel se stará tichý a výkonný motor.

Bioklimatická pergola Hobbytec Climatic Glass

Vytvořte si bioklimatickou zimní zahradu. Jedinečný systém posuvného bočního zasklení dodává zahradní stavbě nádech luxusu, elegance a nadčasovosti. Tvrzené sklo obstojí i v náročném počasí. Lehký hliníkový profil jednotlivých dílů zajistí snadnou manipulaci. V nabídce jsou různé typy barevných skel. Celý systém se dá opatřit zámkem a pergolu tak ochránit před vniknutím.  

Bioklimatická pergola Hobbytec Climatic Screen

Venkovní žaluzie dokonale ladí s mohutnou konstrukcí bioklimatické pergoly Climatic Screen. V nabídce je široké množství žaluzií a rolet, které ochrání vaše posezení před silným větrem, deštěm i slunečními paprsky. Systém využívají vodící lišty ZIP. Ty zaručí dokonalé napnutí látky.
V základní nabídce máte k dispozici 9 barev, za příplatek lze vybírat z dalších 4 odstínů. Rolety jsou plně automatizované a ovládají se pomocí ovladače a mobilního telefonu.