Archiv článků

Jak na osvětlení pergoly a altánu
Tipy
Osvětlení pergoly a dalších zahradních staveb. Připadá vám zbytečné se o něj starat? Jenže brzy pochopíte, že tomu tak není. Naopak se však jedná o velmi praktické a účelné řešení.
Kam umístit altán nebo pergolu
Rady
Posezení na zahradě často bývá tématem dlouhých rozhovorů a úvah. Jedná se o důležité místo a jeho výběr není třeba podcenit. Na mysli je třeba mít spoustu aspektů jako velikost, účel či konečné umístění, se kterým bývá často největší problém.
Betonová, plechová či dřevěná garáž
Tipy
Dřevo, plech nebo beton? Tuhle zásadní otázku si zřejmě položí každý, kdo pořizuje garáž. Každý z nás má nějaké preference a něčemu dává přednost. Co a kdy je tedy lepší?
Jak na kvalitní kryté stání pro auto
Tipy
Přístřešek nebo garáž pro auto? Váš dopravní prostředek je potřeba chránit před nepřízní počasí. Jaký typ stavby je ideální? Záleží na financích i typu automobilu.
Moderní plastové zahradní domky vydrží opravdu hodně
Tipy
Zahradní domek z plastu byl dříve synonymem možná bezúdržbové, ale nevzhledné boudy na nářadí. Moderní plastové zahradní domky se stěnami z polykarbonátu a hliníkovým rámem však představují naprostý opak. Elegantní, odolnou a stále bezúdržbovou víceúčelovou zahradní stavbu, kterou je radost mít na zahradě. 
V zimě plánujte úpravy kolem domu
Rady
Zima rozhodně není čas na zahálení, naopak. Je to ideální čas na plánování letních aktivit - především v otázce zahradních staveb a vybavení. Na co se tedy během tohoto období připravit? Přinášíme tři tipy.
Vybudujte si atypické posezení na míru
Rady
Stále dumáte nad tím, co vašemu domu chybí? Často to nemusí být nic složitého jako změna fasády či nové patro. Stačí vybudovat atypické posezení, které vám bude závidět každý. Kromě vzhledu obohatí vaše bydlení o další prostor navíc.
Netradiční řešení pro vaši zahradu
Inspirace
Toužíte po něčem nekonvenčním na vaši zahradu? Máme pro vás zajímavou inspiraci, která zaujme opravdu každého návštěvníka. Tzv. kontejner zároveň představuje praktické řešení a využít ho můžete opravdu k čemukoliv.
Jak na posezení u domu
Rady
Rádi byste si vybudovali posezení u svého domu a nevíte, jak na to? Možností je spousta. Řiďte se hlavně tím, co se bude nejlépe hodit k vašemu rodinnému domu, chalupě nebo chatě. Nezapomínejte na to, že posezení by mělo být nejenom funkční, ale zároveň také estetické.