MagazínJaponský typ vás zaujme originalitou i provedením

Japonský typ zimní zahrady patří k moderním záležitostem. Funkčnost, elegantní design a variabilita. Tyto vlastnosti ocení každý, kdo touží oživit prostor před domem. Pevná hliníková konstrukce zároveň ochrání před slunečními paprsky i silným větrem.

1) Barevný odstín dle vašeho gusta 

Jednu z mnoha variant představují japonské zimní zahrady. Upoutají hlavně svojí praktičností, stylem a komfortem. Jejich design je originální, navíc se dá přizpůsobit výběrem barevného odstínu, a to jak v případě hliníkové konstrukce tak i použité střešní krytiny. Můžete tak zahradu velice dobře sladit s celým domem a jeho okolím. Vytvoříte tak i barevně harmonický estetický celek. 

2) Prostor dle aktuální potřeby

Za největší přednost zimní zahrady japonského typu se dají označit v rámu zasazené skleněné stěny. Ty se dají otevírat nebo zavírat či případně posouvat podle zcela dle situace a aktuální potřeby. Manipulace je lehká a zvládnou i ji děti. Výhoda přichází v letních měsícíc, kdy si můžete nastavit průchod tepla dle venkovních podmínek

Tip: celoroční zimní zahrady

3) Je libo rám?

Další možností je zimní zahrada se sklem v rámu bez něho. Vždy jde o zahrady z bezpečnostního skla, které mají robustní hliníkovou konstrukci a také práškovou úpravu. Tvoří tak ideální místo určené k relaxaci. Můžete si odpočinout i ve chvíli, kdy je venku ošklivo. Zároveň se dá zahrada doplnit osvětlením. Můžete také využít služeb stále populární markýzou, která má potah z UV tkaniny. Také se mohou přidat svislé rolovací stěny
Prezentace: zakázková zimní zahrada se sklem ZANIA

 

4) O rozpočet se nebojte

Specifickou kategorií jsou levné zimní zahrady a zasklené pergoly. Jde v podstatě o velice jednoduchou stavebnici, která se dá klidně postavit i svépomocí ve dvou. Ušetříte tak za montáž. Nabízí také jednoduchý, a přitom velice moderní design. Hliníková zahrada navíc není nijak vysokou a náročnou investicí, takže nijak nezruinuje váš rodinný rozpočet. 

Prohlédněte více z kategorie: Zimní zahrada