MagazínPlachtová garáž už není žádnou popelkou

Znovu se těší velké oblibě, přitom ale nabízí mnohem lepší řešení, než tomu bylo v minulosti. Pokud netušíte, o čem je řeč, pak vězte, že o plachtových garážích. Zkusíme si je proto představit trochu podrobněji.

Znovu se těší velké oblibě, přitom ale nabízí mnohem lepší řešení, než tomu bylo v minulosti. Pokud netušíte, o čem je řeč, pak vězte, že o plachtových garážích. Zkusíme si je proto představit trochu podrobněji v několika bodech.

1) Zlepšení kvality je samozřejmostí 

Kdysi dávno jsme si možná pod pojmem plachtová garáž představili jednoduché a nepříliš kvalitní řešení. Plachty totiž ani zdaleka ještě neměly tak vysokou kvalitu, jaká je běžná v dnešní době. Přitom ocelové konstrukce, které si při realizaci využívají, byly bytelné už dávno a jejich vlastnosti se stále zlepšují, což je obrovská výhoda. Dnes proto už plachtová garáž nepředstavuje žádné provizorium

2) Cena menší než 10 000 Kč

Velkou výhodou je, že plachtové garáže se dají pořídit i s naprosto minimálními výdaji. Dokonce se můžete dostat i na cenu menší než 10 000 Kč, což je už velice. Takovou garáž si mohou vcelku bez potíží pořídit i lidé s minimálním rozpočtem a nijak tím netrpí. Proto pokud byste rádi garážovali svůj vůz a nedostává se vám financí, tohle je dobré a schůdné řešení.

3) Postaveno za pár hodin

120 minut. Přesně tak dlouho může trvat postavení plachtové garáže, pokud jste manuálně zruční. Narozdíl od jiných typů si její stavbu můžete zrealizovat zcela sami a během pár hodin od doručení již parkovat. 

4) Mobilita

Asi největší výhodou je mobilita objektu. Prakticky kdykoliv a za krátký čas můžete celou garáž přesunout na jiné místo. Pokud jste tak ve fázi novostavby a nejste si ještě jisti rozvržením zahrady či prostoru před domem, jedná se pro vás o ideální řešení. V některých případech může plachtová garáž sloužit také jako dočasné řešení, než budete schopni postavit jinou alternativu