MagazínBezkonkurenční srovnání mezi výkonem a cenou

V současnosti jsou v centru zájmu plechové garáže. Proč právě ony? Skýtají velmi dobré možnosti. Poměr mezi cenou a výkonem je více než příznivý. Můžete si také vybírat z řady variant. Některé z nich si představíme.

V první řadě musíme podotknout, že plechové garáže mají celou řadu podob. Od toho se odvíjí i jejich výsledná cena. Můžete sáhnout po jednodušších levnějších řešeních, ale i těch dražších. Všechno je pouze na vás. Platí ovšem, že cenové podmínky jsou velmi příznivé. Můžete si vytipovat velmi levnou garáž, a přitom komfort parkování bude na vysoké úrovni

Garáž za lidovou cenu 

Mezi nejlevnější parkování patří pozinkovaná plechová garáž bez barevného lakování. V zásadě získáváte jenom jednoduchý objekt, který nabízí velice rychlý a v podstatě se dá říci nejdostupnější způsob parkování. Umožní parkování automobilu v co nejkratším časovém intervalu a díky tomu, že postrádá nákladnější úpravy, je cena velice příznivá. Dostáváte garáž za lidovou cenu v mnoha různých rozměrech. 

Video z montáže levné plechové garáže:
 

RAL lakování vypadá příjemně 

Zinkování u této garáže zajistí, že ji nepoškodí koroze, takže se nemusíte obávat problémů a přehnaně se starat o údržbu. Dále mohou být samozřejmě plechové garáže s barevným RAL lakováním. Je to nápaditější, garáž se dá sladit s domem a mnoha dalšími věcmi. Můžete mít také plechové garáže s jednoduchou plochou střechou, ale i se střechou sedlovou. Je na vás, co si vyberete. 

Na první pohled jako zděné

Vrcholem pyramidy jsou potom plechové garáže s omítkou. Zde už máte objekt, který na první pohled nerozeznáte od zděného domku. Vypadají perfektně a podmínky, které v těchto garážích panují, tedy klima, odvětrávání, celkový komfort jsou naprosto srovnatelné s garážemi betonovými nebo zděnými. Proto pokud chcete za málo peněz hodně muziky, jde o správnou volbu. 

Prohlédněte více z kategorie: Garáže