Archiv článků

Pojďte na prohlídku - mobilní dům v klasickém stylu
Inspirace
Až 150 m² můžete vytvořit díky jednotlivým modulům. Mobilní dům Marcelle začíná na rozměru 49 m², ovšem s postupem času z něj můžete vytvořit dokonalý prostor pro větší rodinu. Tři obytné místnosti, kuchyňský kout a koupelna k tomu přímo vybízejí.
Jak se připravit na příští pěstitelskou sezónu
Rady
Léto je v plném proudu a postupně přichází čas si plánovat úrodu na další rok. Pomohou vám letošní jarní zkušenosti. Pokud jste nebyli se sklizní spokojeni, možná je na čase sáhnout po jiném řešení. Tím se může stát skleník. Jak zvolit ten správný?
3 nejprodávanější typy pergol
Inspirace
Typů pergol v nejrůznějších rozměrech a designech, či rozdílných konstrukcí, je nepřeberné množství. Jak však vybrat tu pravou? Máme pro vás tři tipy na ty nejpopulárnější modely z naší nabídky.
Romantické propojení zimní zahrady a bazénu
Inspirace
Spojení zimní zahrady je nejen velmi estetické řešení, ale také maximálně praktické. Vytvoříte ojedinělé místo, které můžete využívat celoročně a za každého počasí. Důležité je však dodržovat určitá pravidla. Ty začínají již od typu konstrukce a jejími doplňky.
Jak vyřešit parkování většího automobilu
Rady
Jak zaparkovat karavan, dodávka či obytný přívěs? Častá otázka majitelů většího typu automobilu. Řešení je jednoduché. Jelikož garáž ve většině případů nestačí, přístřešek je tou správnou volbou. Podívejte se na některá naše řešení.
Pojďte na prohlídku - svébytný dům Jacqueline
Inspirace
Dokonale dispozičně řešený mobilní dům v sobě ukrývá velký prostor o rozloze 100 m² a je tak ideální pro rodinu. Jeho moderní design se hodí na menší pozemek, blízko přírody i okolní zástavby. Velká okna přinášejí dostatek světla po celý den.
Typy zastřešení vchodové stříšky
Inspirace
Vaše ochrana při vstupu do domu a designová záležitost. Podceňovaný doplněk vašeho vchodu tzv. vchodová stříška vás může ušetřit od nepříjemných situací. Navíc vypadá dobře. Použité materiály vynikají nejen svojí odolností, ale také originalitou a možností je vybudovat přesně na míru.
5 letních zahradních opor pro vaši práci
Tipy
Poslední roky se z dříve nevyzpytatelného počasí stala jistá záležitost. Slunečných dní přibývá a letní dny jsou jak stvořené pro práci na zahradě. Ke konci prázdnin již musíme začít myslet na to, jak svoji zahradu zajistit na zimu. K tomuto účelu jsme pro vás připravili hned několik pomocníků. S nimi vše zvládnete raz dva. Zde je 5 tipů
Zimní zahrada v japonském stylu pro náročné
Inspirace
Promyšlené prvky, řád, výrazné doplňky a celková melancholie. Japonský styl zahrad je populární i u nás a stává se nezapomenutelným místem. A právě menší stavby tvoří celkový ráz tohoto prostoru a zimní zahrada je jednou z nich. Jaké vlastnosti by měla mít?
Realizace atypické dřevěné pergoly
Inspirace
Dřevo nepatří starého železa. Často podceňovaný materiál z hlediska funkčnosti a variability se díky moderním technologiím vrací na výsluní. Vícevrstvé lepené dřevo umožňuje přizpůsobit stavbu přesně na míru požadavkům a místu, kde vše realizujeme. Podívejte se na ukázku naší práce.