MagazínJak uschovat zahradní nářadí - úložné boxy

Schází vám na zahradě úložný prostor pro nářadí a další vybavení? Úložné boxy nabídnou objemný, uzavíratelný a chráněný prostor. Na výběr pak máme hned několik variant, které se liší především použitým materiálem. Jaké výhody v sobě nese plast, dřevo a ocel? Máme pro vás krátké srovnání.

Osvědčený plast

Dlouhá životnost a odolnost vůči proměnlivému počasí. To jsou úložné boxy z plastu. Dnes takřka nezbytnost každé zahrady nabídne jednoduché řešení jak efektivně uskladnit nářadí i například dětské hráčky, které by se normálně nacházely všude kolem. Jejich variabilita tkví v různých rozměrových a barevných variantách. Tímto je lze sladit s okolím.   

Designové dřevo

Stejně jako u ostatních zahradních staveb, tak i mezi úložnými boxy vyniká dřevo svojí přírodní povahou, která obohatí každé místo a doslova splyne s rozkvetlým okolím. Bude se perfektně vyjímat například na verandě nebo pod pergolou. Hodí se pak především na uskladnění ubrusů, polstrování a dalších předmětů z textilu. Ty chrání před nebezpečnou vlhkostí.

Podívejte se na nabídku úložných boxů značky Hobbytec
 

Ocel na všechno

Ideální řešení pro malé zahrady nabízí ocelový úložný box. Tento kovový materiál je svojí povahou a odolností připraven na uchování jakéhokoliv zahradního vybavení. Dle potřeby si stačí pouze zvolit velikost a tvar. Není problém vytvořit místo pro popelnice nebo kompletní grilovací náčiní