MagazínPojďte na prohlídku - Krásné rodinné bydlení s domem Laurence

Zastavěná plocha 60 m2 a dispozice 2+1. Celoročně obyvatelný rodinný dům Laurence se zcela přizpůsobí svému okolí. Jeho neutrální vzhled zapadne do rázu okolní zeleně a dá se kombinovat prakticky se vším. Nechte se obklopit přírodou.

Tento menší dům je vhodný pro všechny věkové kategorie. Komfort zde naleznou jednotlivci, senioři a i mladé rodiny. Díky použitým materiálům je plně obyvatelný po celý rok. Velké zasklené plochy nabídnou příjemné klima při horkých měsících, systém vytápění naopak poskytne pohodlí za chladného počasí

Jemný přírodní vzhled

Rodinný dům nabízí jednoduché linie, která zcela splynou se svým okolím. Pokud tak plánujete vytvořit bohatou zahradu s okrasnou skalkou či jezírkem, je Laurence správnou volbou. Jeho přírodní povaha se nezapře a působí tak zcela nenápádně. Přístup na velkou terasu je možný z každé místnosti. 
 
Rodinný dům Laurence nabízí jednoduchý vzhled v moderním designu
 

Přírodní funkčnost

Mobilní domy značky Hobbytec jsou vyrobeny ze systému SIP panelů, které jsou plně recyklovatelné. Panely se sestávají ze dvou desek OSB, a to včetně expandovaného polystyrenu. Ten slouží jako jejich nosič a představuje výborný izolant tepla a zvuku. Zároveň je schopný odolat ohni a vlhkosti. 

Prohlédněte si kompletní nabídku Mobilních domů