MagazínMějte vše po ruce při podzimních pracích

Léto postupuje ke svému konci a zahrada začíná hrát všemi barvami. Nezbytná podzimní příprava na další sezónu má svůj přesný program a na plýtvání časem není prostor. Vyplatí se vše mít na jednom místě. Hliníkový přístřešek nabízí odolnost a dokonalou ochranu před nepřízní venkovního počasí. Navíc vyniká snadným přístupem.

Dokonalá ochrana zahradní techniky, prostor pro skladování mokrého dřeva nebo odpočinkové místo po náročné práci. Multifunkční přístřešek série PJR nabídne nejen zajímavý design v moderním provedení, ale také maximální odolnost vůči nástrahám počasí. Hliníková konstrukce vyniká svojí nenáročnou údržbou a dlouhou životností.
 

Variabilita

Pokud se rozhodnete přístřešek využít i k jiným účelem než jako parkovací místo pro svého plechového miláčka, můžete si rozměry a celkovou podobu zcela přízpůsobit těmto požadavkům. Stavba je navíc samonosná a nepotřebuje kotvení do dalsího objektu. To znamená, že ji můžete umístit kdekoliv na zahradě, případně následně snadno přestěhovat na jiné místo dle potřeby. 
 

Maximální odolnost

Eloxovaný hliník použitý pří výrobě vyniká snadnou údržbou a po několika letech si je stále schopen udržet svůj původní design a lesk. Tyto vlastnosti jsou doplněny o střešní krytinu v podobě plného lexanu. V případě, že hodláte pod přístřeškem skladovat dřevo na zimu, je dokonale chráněno před deštěm. 
 
 

Ochrana před větrem 

Podzimní vánek často přerůstá v silné poryvy, které mohou výrazně poškodit zahradní techniku pod přístřeškem. Jednoduché řešení se nabízí ho umístit blízko stěny domu, abychom tomuto jevu zcela zabránili. V tomto případě vytvoříte dokonalé místo pro váš odpočinek nebo poslední grilovací sešlosti. 
 

Prohlédněte si kompletní nabídku Přístřešků a zastřešení