MagazínVyberte si svoji stavbu v našem showroomu

Více než 20 000 m2. Využili jsme co největší plochu, abychom vybudovali největší ukázková centra tohoto druhu v České republice. Jelikož se soustředíme na zakázkovou výrobu, je nutné, aby zákazník měl možnost si vše vyzkoušet a přímo na místě si pro sebe vybral ideální stavbu, a to s konzultací odborníka.

Pražský Tehovec, Brno a Sadová u Hradce Králové. Tři strategicky umístěné lokality uspokojí zájem obyvatelů po celé České republice. Na jednom místě naleznete desítky pergol, zimních zahrad, přístřešků pro auto a mnoho dalšího. Vše můžete přímo konzultovat s našim odborníkem, který s vámi probere vaše požadavky při pořízení. 
 

 

Showroom v Říčanech je ojedinělý především svojí velikostí a jedná se o ten největší svého druhu v České republice. Na jednom místě naleznete nejen klasické zahradní stavby, ale dostanete i možnost si prohlédnout několik druhů montovaných domu.

Najděte výhody dřevostavby

Dřevostavby neustále získávají na popularitě. Díky svým vlastnostem se jedná o produkt moderní doby, což vychází z jejich šetrnosti k přírodě i vašemu rozpočtu. Vynikají jednoduchostí a svojí variabilitou. Objekt si tak můžete přizpůsobit zcela na míru vašim požadavkům. Rozhodli jsme se ještě více představit tento typ stavby běžnému spotřebiteli. V našem showroomu si tak můžete přímo prohlédnout jeho dispozice.

10% sleva pro každého návštěvníka našeho showroomu