MagazínCena přístřešku pro auto

Přístřešek pro auto představuje řešení, jak ochránit určené místo před deštěm, sněhem a silným sluncem. Jeho variabilita je nekonečná a dá se využít i jako venkovní posezení nebo prostor pro uskladnění zahradního nábytku a vybavení. Jeho krása spočívá v možnosti si vytvořit si řešení přímo na míru vaší rozpočtové situaci.

Zděná garáž je klasikou, ovšem ne každý si může dovolit ji vybudovat v takových rozměrech, aby zbyl prostor pro druhé auto nebo zahradní vybavení. Přístřešek pro auto jí však dokáže bez problémů zastoupit ve všech směrech. Navíc si jeho provedení, výběr materiálu a velikost můžete zvolit na základě vašich preferencí a vše si přizpůsobit rozpočtu. 

Levně přístřešky pro auto

Levný přístřešek pro auto je zárukou trvanlivosti, stálobarevnosti a odolnosti vůči nepříznivému počasí. Navíc vyniká snadnou údržbou a stejně tak možností si ho vybudovat svépomocí. Na to nepotřebujete speciální zkušenosti ani náčiní. Jeho nabídka je široká a zahrnuje nespočet typů a provedení. Dá se pořídit již za několik pár desítek tisíc korun. 
 

Designová varianta 

Hliníkový přístřešek je v nabídce v různých rozměrech. Uvedená cena v našem katalogu je za základní velikost 2,2 x 1,8 m. Ceny ostatních variant naleznete v ceníku, stačí si jen vybrat tu ideální. 
 

Ocelová verze jako luxus

Pokud toužíte vytvořit přístřešek, který zaujme každého kolemjdoucího, tak jeho ocelová varianta je tou pravou. Její kvalita je nesporná, když při výrobě bylo využito speciální pozinkované oceli. Ty nejlepší materiály byly vybrány i pro zastřešení a doplňkové komponenty. 
 
Cena se opět odvíjí od volby typu provedení. Celá stavba se dá doplnit o výplně pro boční i zadní část. Ty pomohou vytvořit opravdové soukromí v jeho interiéru.