MagazínNěkolik provedení ocelového přístřešku pro auto

Ocelový přístřešek série CP Flat nabídne prémiovou kvalitu za rozumnou cenu. Při výběru toho vašeho se nemusíte spoléhat pouze na katalogové řešení. V nabídce je hned několik modelových provedení, které nejen přesně zapadnou do vašich plánů, ale zároveň vytvoří stavbu v originálním rukopisu.

Garážové stání či standardní přístřešek. Základní rozdělení přístřešeku pro auto série CP FLAT se odvíjí od tvaru střechy. První varianta nabídne obloukové nebo sedlové řešení. Oproti tomu druhá prezentuje moderní styl rovného tvaru. Díky tomu perfektně zapadne do běžné zástavby, především k bytovým domům.

Krása ocelového materiálu

Kovové nebo ocelové přístřešky pro auto představují cenově nejvýhodnější řešení. Jejich snadná údržba a dlouhá životnost snižují celkové náklady, a to i především při následném provozu. Stavba jednoduché varianty je navíc hotova během jednoho dne.

Ve kvalitě je ocelový materiál prakticky nedostižní. Oproti tradičnímu dřevu netrpí na červotoče nebo hnití. Přístřešky jsou navíc ohni odolné a mechanické poškození nemá také šanci.

Stání pro celou rodinu

Díky možnosti zvolit libovolné rozměry přístřešku, není problém vytvořit parkovací stání pro více než jedno auto. Zároveň se dá umístit na libovolné místo, ať už připojit přímo k domu nebo ho nechat volně stojící v prostoru. V každém případě nabídne svou maximální funkčnost.