MagazínBioklimatická pergola v krásném provedení

Na pohled složitá stavba v sobě skrývá funkčnost za každého počasí a její atraktivní vzhled ozvláštní každý prostor před domem. Realizace bioklimatické pergoly se může pro nezkušeného kutila stát nepřekonatelným oříškem. V takovém případě je lepší svěřit celý proces zkušeným odborníkům z Hobbytecu, kteří vám dodají stavbu zcela na klíč.

Bioklimatická pergola je ve většině případů řešením zcela na míru. Pokud svěříte své plány do našich rukou, poskytneme vám kompletní návrh, jak by měl výsledek vypadat. Výsledná cena pak pramení z navrženého rozměru a provedení. To se odvíjí od vašich představ o budoucím využití a vzhledu okolního prostředí.

Proč bioklimatická pergola?

Jedná se o moderní stavbu, která si získává své zasloužené postavení. Liší se především svým netypickým zastřešením. Otočné lamely jsou schopné velmi lehce reagovat na jakékoliv změny počasí. Pokud je necháte otevřené, zajistíte dostatečný přísun čerstvého vzduchu, v opačném případě pak chrání před deštěm a nebezpečnými paprsky.

Nepřekonatelná stavba

Odolnost hliníkové konstrukce u pergoly je již žádaným standardem. Otočné lamely ochranu ještě více umocňují, a to platí i v opravdu náročných podmínkách. Zastřešení je tak schopné unést až 150 kg/m2 sněhu.

Pergolu lze navíc doplnit o boční stěny. Zasklení uzavře celý interiér a vytvoří naprosto chráněné místo. V takovém případě vytvoříte designovou zahradní stavbu, která nebude mít ve vašem okolí obdoby. Stejně jako ostatní typy pergol, i bioklimatická varianta může být na zahradu umístěna zcela nezávisle na pozici domu. Může tak stát zcela volně kdekoliv na pozemku.   

Vyberte si ze široké nabídky hliníkových pergol