Archiv článků

Výhody mobilního domu
Rady
Zatímco ve světe jsou mobilní domy běžnou praxí, v české kotlině jsou stále velmi podceňovaným řešením. A přitom jejich výhody často předčívají zděnou variantu. Oproti ní vynikají rychlostí výstavby, cenou, náklady na provoz nebo šetrností k přírodě. V čem tkví jejích skutečná krása?
Zimní zahrada s dokonalým výhledem
Realizace
Potenciál místa v pražských Vysočanech byl vidět na první pohled. Velká terasa v rezidenčním domě nabízela dostatek prostoru, správnou orientaci směrem ke slunci a hlavně dokonalý výhled na krásy hlavního města. Ideální místo pro zimní zahradu série Zania.
Vychutnejte si prostor vaší terasy i v zimě
Rady
Každý z nás miluje posezení na vlastní terase. Rodinné chvíle nebo večery s přáteli jsou nezapomenutelným zážitkem. Výhled do okolí nás přibližuje k přírodě a vytváří dokonalou atmosféru. S nástupem zimy však tuto aktivitu musíme nedobrovolně opustit. Tomu se však dá zabránit, a to kvalitním a funkčním zasklením.
Jak vyřešit nedostatek místa s parkováním
Tipy
Dvě auta v rodině a nedostatek prostoru pro vybudování garáže nebo většího chráněného stání. Jedná se o klasický problém, a to především ve větších městech. Řešení je jednoduché a spočívá v přístřešku, kde budete moci zaparkovat za sebou.
Pergola chráněna bezpečnostním sklem
Inspirace
Hliníková konstrukce, důmyslný zasklívací systém, sezonní ochrana a variabilita v provedení. To je pergola s bezpečnostním sklem, které poskytne příjemné venkovní posezení za každého počasí a s několika možnostmi využití. Díky svým vlastnostem může najít uplatnění u rodinných domů, restaurací nebo jako ochrana pro auto.
Zazimování zahrada - příprava terénu
Rady
Dle nejnovějších předpovědí si můžeme užívat poslední teplé dny v roce. V tuto chvíli tak nastává ten nejlepší čas na zazimovaní zahrady. V příštích týdnech má teplota v noci klesnout pod nulu, a tak není důvod otálet. Jak na to?
Jak postavit dům během pár dní
Video
Mobilní dům má jednu nespornou výhodu, která vyplývá z jeho variability. Postavit nebo přestěhovat ho z místa na místo je možné kdykoliv během roku. Stavba samotná přitom zabere méně než jeden měsíc. Jak celý proces probíhá? Připravili jsme pro vás krátké video.
Nezbytné prvky městského mobiliáře
Rady
Nedílnou součástí městské krajiny je jeho mobiliář. Jednotlivé prvky pak dotvářejí originální vzhled ulic, parků a náměstí. Zároveň jsou neocenitelným pomocníkem pro všechny místní obyvatele a slouží pro odpočinek i ochranu před nepříznivým počasím. Co vše sem patří? Projděte se po naší nabídce.
Hliníkový přístřešek v zajímavém řešení Y-joint
Tipy
Originální varianta, jak vyřešit parkovací místo pro dvě auta. Tak by se dal charakterizovat hliníkový přístřešek série PJR v provedení y-joint. Jeho instalace je navíc velmi snadná a můžeme ho umístit kamkoliv do okolí domu. Není totiž na závislý na žádné stavbě a může stát samostatně.
SIP panel jako základ našeho mobilního domu
Rady
Panel SIP je základem našich dřevostaveb. V čem tkví jeho kouzlo? Jedná se o desetiletí ozkoušenou stavební metodu, která vyniká především svými izolačními schopnostmi. Navíc se jedná o 100% recyklovatelný materiál a chová se tedy velmi šetrně k přírodě, což je rozhodující.