MagazínWellness příprava na chladné měsíce

Léto a čas dovolených pomalými kroky odchází ze scény a blíží se k nám chladné dny doprovázené nepřetržitou pracovní dobou. Jak se dokonale zklidnit? Není nutné utrácet velké částky za wellness pobyty. Relaxační centrum si můžete vybudovat u sebe doma, teď je na to ta správná doba.

Zajímavý doplněk zahrady a také zcela funkční místo pro odpočinek. Kvalitní sudové sauny obohatí prostor u domu i zajistí komfortní odpočinek. Přírodní materiály použité při výrobě zajistí dlouhou životnost a odolnost před vnějšími vlívy počasí. Vy si tak budete moci dopřát klidu za jakéhokoliv počasí v libovolnou roční dobu. 
 

Svébytná infrasauna 

Jednoduchá a oblíbená infrasauna vyniká použitým materiálem. Kanadská jedle je typická nízkou kazovostí, sukovostí a obsahem smůly. Díky tomu je schopna vydržet až 8 000 provozních hodin, což se při běžných saunovacích cyklech rovná přibližně 60 letům. 

Standardní zapojení do elektrické sítě přináší velmi nízkou spotřebu, která se rovná 2 kWh. Objekt je navíc doplněn o množství komponentů jako jsou keramické zářiče, digitální ovládácí panely a jiné. 

Koupací káď pro celou rodinu

Koupací káď je stále oblíbenějším řešením, které nabízí odpočinek pro celou rodinu přímo v blízkosti vašeho domu. Kombinace svěžího vzduchu a horké vody vytváří ideální místo pro relaxaci. Využití kvalitních materiálů v sobě nese punc skandinávské technologie. Přírodní materiál je vhodně a vkusně doplněn o nerezové části