MagazínHliníková zimní zahrada vytvoří prosvětlené místo

Čistá a elegantní konstrukce zimní zahrady Zania poskytne ochranu před nepřízní počasí po většinu část roku. Přibližte se přírodě při podzimní romantice i jarních mrazících a vytvořte si nové oblíbené místo v domě, kam se budete rádi vracet. Podívejte se na naší nedávnou realizaci a inspirujte se.

Zasklení zimní zahrada série Zania vám poskytne relax po dlouhá desetiletí. Hliníkový základ je obohacen o zastřešení z polykarbonátu, který vyniká svojí odolností a zároveň dobrou světelnou propustností. Další variantou je volba nerozbitného skla, které ještě více prodlouží životnost celé stavby.
 

Cena dle vašeho rozpočtu

Cena zimní zahrady je plně variabilní a odvíjí se od celkového zpracování. Jedná se o součet cen zastřešení a obvodových stěn. Tím, že se jedná o zakázkovou výrobu, si tak můžete vše přizpůsobit vašim preferencím a požadavkům okolí. Investice se pak dá rozložit nadvakrát. Postavte nejdříve klasickou pergolu a postupem času přidejte boční stěny.

Konstrukce dle přání klienta

Konstrukce z hliníkového materiálu je stále populárnější volbou, a to především díky své odolnosti, nenáročnosti a dlouhé životnosti. K tomu je navíc maximálně flexibilní a umožní vytvořit objekt jakéhokoliv rozměru a tvaru. Ať už tak disponujete terasou jakýkoliv rozměrů či tvaru, vždy je možné najít ideální řešení.