MagazínCeloroční zimní zahrada Supertherm do každého počasí

Představujeme novinky pro rok 2019. Nerušené a pohodlné chvíle s rodinou a přáteli za každého počasí. Celoroční zimní zahrada Supertherm dokonale chrání své návštěvníky, k tomu zaujme svojí štíhlou a jednoduchou hliníkovou konstrukcí.

Celosezónní zahrada je stále vyhledávánějším řešením. Její vlastnosti a dispozice ji umožňují využívat po celý rok. V léte si tak můžete užít blízký styk s přírodou, v zimě oceníte možnost výrazně ušetřit za vytápění v domě. Zároveň zvětšite obytný celkový obytný prostor v domě o další místnost
 

 
Důsledná tepelná izolace zimní zahrady Supertherm vám výrazně může pomoci při snížení nákladů za energii. V chladných měsících slouží jako nárazník před tuhými mrazy a ochrání tak interiér vašeho domu. 

Hliník se odstěhoval na zahradu

Konstrukce zimní zahrady Supertherm je vytvořena z vysoce odolného hliníku. Ten vás na první pohled zaujme kvalitní povrchovou úpravou. Ta zaručuje dlouhou životnost a minimální údržbu. Ať se tak jedná o mechanické poškození či nástrahy venkovního počasí, stavba si vždy zachovává svojí eleganci. 
 

Variabilita a lehká manipulace

Hliník a moderní zpracování vytváří ze zimní zahrady zcela variabilní stavbu, kterou si přizpůsobíte na míru vašim požadavkům a vzhledu okolí. Výběr ze široké palety barev doplňuje možnost volby duálního odstínu. Zakázková výroba nabídne jakékoliv rozměry. 

Odlehčená konstrukce zajistí snadnou manipulaci a vytvoří tak maximální komfort. Složené panely zaberou minimální plochu a dle přání se mohou otevírat jednostranně, doprostřed, oboustranně, případně se skládat dovnitř nebo ven.

Podívejte se na nabídku zimních zahrad