MagazínHliníkové zastřešení Hawaii 40 Pure uchvátí jednoduchostí

Představujeme novinky pro rok 2019. Pergola Hawaii 40 Pure vyniká prostými profilovými pohledy, které zaujmou svojí jednoduchostí. Špičkové technologie při výrobě zajistí maximální funkčnost a odolnost vůči nepříznivému počasí v jakékoliv podobě.

Při výrobě hliníkového zastřešení Hawaii 40 Pure byla konstrukce zredukována jen na to nejdůležitější. I přesto bylo myšleno na vše důležité. Byla tak vytvořena čistá kvalita, která uvede vaší zahradu do středu pozornosti a vy zde můžete trávit společné chvíle s rodinou čí přáteli. 
 

Nesmrtelný hliník

Hliník se pomalu začíná stávat stálicí české zahrady. Jeho vlastnosti jsou neocenitelné. Nenáročnost, snadná udržba, odolnost a nesmrtelnost. To jsou jen některé z nich. Dlouhá životnost je garantována. Díky zpracování vydrží nástrahy počasí i mechanické poškození, prakticky po celou dobu si drží svůj vzhled.
 

Vzhled dle přání

Variabilita hliníkového materiálu je neodiskutovatelná. Díky tomu si můžete pergolu přizpůsobit zcela vašim požadavkům. Navíc se celá stavba dá profilovými pohledy integrovat přímo k domu. Vytvoříte tak zajímavý prvek, kterým zvýšíte architektonickou hodnotu vašeho obydlí. 
 

Doplňky bez hranic

Pergola je zcela neutrální svým zpracováním. Kdykoliv ji můžete doplnit o další prvky a ještě zvýšit její atraktivní vzhled. Zajímavou variantu představují stmívatelná a teplá LED svítidla, se kterými vytvoříte nezapomenutelnou romantickou atmosféru při chladných večerech.  
 

Prohlédnout více Novinek pro rok 2019