MagazínSamonosný přístřešek jako elegantní řešení

Přístřešek pro auto je stále populárnější variantou, jak ochránit automobil před silným deštěm či slunečnými paprsky. Při jeho výběru se nám nabízí spousta možností. Samonosné řešení je elegantní a maximálně funkční.

Většina českých domácností disponuje dvěma automobily. Jejich ochrana se stává důležitou činností, ovšem garáž často svými rozměry nestačí. V takovém případě se nabízí řešení v podobě přístřešku pro auto, který může nabídnout i dvě parkovací místa, dokonale chráněna před nástrahami svého okolí.
 

Luxusní a designový samonosný přístřešek svými rozměry poskytne dostatečnou ochranu. Eloxovaný hliník použitý při výrobě konsrukce disponuje UV filtrem se schopností izolovat téměř 100 % záření. Zároveň si však drží svoji propustnost, a to díky střešní krytině z plného lexanu, která vypadá jako sklo. 
 

Jednoduchý design 

Ploché linie přístřešku dokonale doplní design vašeho domu. Jedinečný vzhled je vytvořen nosnými sloupky, které lze instalovat ve dvou různých pozicích a upravit tak požadované rozměry. Střešní krytina nabízí možnost výběru dvou variant, a to v matném či kouřově modrém provedení. Při samotném kotvení přístřešku není potřeba další stavby. Dá se tak umístit na jekékoliv místo na zahradě či před domem.