MagazínPraktické přístřešky pro farmy a usedlosti

Přístřešky pro zvířata, dřevěné kůlny i velkoprostorové plachtové garáže jsou mobilní, bezúdržbové a téměř okamžitě připravené k použití. Při jejich pořízení hledíme hlavně na funkčnost a možnost je neustále přizpůsobit našim potřebám. Připravili jsme přehled některých z nich.

Univerzální plachtové haly

Tzv. oblouková hala je nákladově zcela efektivní řešení. Je určena k rychlé a jednoduché montáži bez nutnosti využití speciální techniky. Snad instalace umožní majitelům ji využívat prakticky k jakémukoliv účelu. Perfektně se tak hodí k uskladnění balíků sena nebo jako garáž pro větší stroje.  

Podívejte se na výhody univerzální plachtové haly

Přístřešky pro koně

Tento typ stavby dodáváme hned v několika variantách. Jedná se buďto o mobilní dřevěný nebo venkovní box. Výhodou je jejich odolnost a mobilita. Prakticky kdykoliv je tak můžeme přesunout na jiné místo dle toho, jak zrovna naše pastviny vyžadují.

Podívejte se na nabídku přístřešků pro zvířata

Dřevěné boudy pro psy

Velikost, rozměr vchodu a snadné čištění. To vše musíme zvážit při výběru boudy pro psa. Doby, kdy tento typ přístřešku, byl spíše nevzhledným prvkem zahrady, jsou dávno pryč. Nabídka je široká a především dřevěná varianta může oživit celý pozemek. Navíc se v ní vás mazlíček bude cítit jako doma.

Ve spoustě případů však není potřeba vytvářet speciální místo. Kam umístit nejlepšího přítele člověka se můžete dozvědět v našem minulém článku.

Podívejte se na nabídku boud pro psa