MagazínPohodlí pro vaše domácí mazlíčky

Kam připravit pelíšek pro vašeho čtyřnohého miláčka? Důležité, aby byl v teple, nevadily jeho zablácené packy, měl klid na spánek a zároveň rozhled po vašem pozemku. Možností je spousta, od kvalitního přístřešku až po designovou dřevěnou boudu.

Pokud se nerozhodnete pro svého pejska zařídit dvířka do domu a nechávat ho nocovat u sebe v ložnici, je třeba mu vybudovat místo na zahradě. Při výběru je však zvážit několik faktorů. Nejproblematičtějším je zajištění dostatku tepla v zimním období, proto by měl být jeho nový příbytek nejlépe uzavřený.
 


Psí bouda bez starostí

Doby, kdy byla klasická bouda pro psa spíše nevzhledným prvkem zahrady, jsou dávno pryč. Nabídka je dnes široká, a zvláště dřevěná varianta oživí váš pozemek. Tmavé stěny a šindelová střecha mohou skvěle doplnit okolní stromky a květiny.

Celý objekt je zateplený a poskytuje komfort ve všech ročních obdobích. Praktický vršek je odnímatelný pro dostupnější čištění. Bouda navíc stojí na nožičkách, aby nedocházelo k uhnívání zespodu.

Podívejte se na nabídku psích boud Hobbytec


Mazlíček bude žít s vámi

Ve spoustě případů však není ani nutné pro psa vytvářet speciální místo. Vzpomeňte si na něj při stavbě pergoly, zahradního domku či zimní zahrady. Všude tam pro něj můžete vytvořit menší koutek s pelíškem.

A právě zahradní domek nabízí více možností k využití. Pokud si ho necháte postavit ve větším rozměru, můžete zde nejenom skladovat zahradní náčiní, ale také ho využívat jako nové obydlí pro vaše mazlíčky. Pro zimní měsíce ho můžete vybavit vyhříváním, aby byl váš čtyřnohý přítel stále v teple.