MagazínPostel s nebesy

Toužíte se cítit jako na dovolené a přesto si užívat pohodlí a intimitu vlastní zahrady. Pak se poohlédněte po zahradním relaxačním lehátku a budete mít pocit, že odpočíváte v posteli s nebesy.

17.5.2017
 
Toužíte se cítit jako na dovolené a přesto si užívat pohodlí a intimitu vlastní zahrady. Pak se poohlédněte po zahradním relaxačním lehátku a budete mít pocit, že odpočíváte v posteli s nebesy.
 

Zahradní lehátko

Zahradní relaxační lehátko v moderním designu patří mezi typ zahradního nábytku, který se v našich končinách ještě zcela nezabydlel, ale až zahradní lehátko vyzkoušíte, řeknete si, že na Vaší terase či zahradě nesmí chybět. Je čas se trochu rozmazlovat a pohodlné ležení na pohupujícím se lehátku, s ochrannou sítí proti hmyzu je to pravé.
 
 

Elegantní dvoulůžko

Zahradní lehátko, v podobě elegantního dvoulůžka sice nemá moskytiéru, ale má dokonalou nastavitelnou střechu, která zabezpečí příjemný stín ve chvílích odpočinku ve dvou nebo s příjemnou knihou. Zahradní relaxační lehátko vypadá nadčasově a přitom jde o velmi jednoduchý typ stavebnice, kterou snadno a rychle smontujeme a pomocí koleček relaxační lehátko přesuneme tam, kde jej zrovna chceme mít.
 

Příjemná relaxace

Odpočinek a relaxaci nám také nabídne dokonalá houpací postel se slunečníkem. Lehátko ve tvaru písmene „S“ má velmi jednoduchou konstrukci, mezi kterou je napnutá pevná polyesterová textilie. Příjemný stín umožní integrovaný baldachýn a my se můžeme oddat slastnému odpočinku, aniž bychom za ním museli vycestovat k moři. Stačí jen, umět se v pravou chvíli zastavit a vychutnat si příjemný okamžik.
 
 

A co děti?

Pokud si však chceme užít klid a pohodu relaxačního lehátka, je potřeba zabavit také děti, aby nerušily naši vzácnou chvilku odpočinku. Děti bývají nejraději v pohybu a regenerují velmi rychle, ale je dobré, je už od útlého věku naučit kvalitně odpočívat.
 
Děti jistě rády neodolají malé dětské „zašívárně“ v podobě závěsné houpačky. Jestliže i tuto houpačku vybavíme příjemnými polštáři, děti v ní jistě najdou zalíbení.

Tip:

Jestliže si pořídíme na zahradní lehátko zajímavý potah a polštáře, můžeme si připadat jako v dalekém Orientu nebo na francouzské pláži.