MagazínUžijte si přírodu za každého počasí

Posedět si na zahradě s přáteli, užít si grilování, sluníčko nebo zábavu s rodinou nemusíte už jen v létě. Díky snadnému řešení si můžete přírodu užívat za jakéhokoliv počasí.

Nabízí se hned několik alternativ, jak zakrýt pergolu před povětrnostními vlivy. Využít můžete boční stěny z plachtoviny nebo z materiálu se slídovitým povrchem. Toto je poměrně levné řešení pro ty, kdo terasu nevyužívají často.

Dražší, ale efektivnější způsob, spočívá ve skleněném zastřešení. Vytvoříte zimní zahradu, kterou lze obývat celý rok. Zastřešit terasu přitom můžete pomocí různých typů

Více o zimní zahradě v našem minulém článku.

Zvyšte komfort své terasy

Terasy i poslední módní trendy v architektuře směřují k tomu, aby byly lehké, otevřené a pokud možno nadčasové. Díky proskleným stěnám propojíte snadno interiér i exteriér. Zasklená terasa vám poskytne komfort za každého počasí.

Velkou výhodu vidíme v modulárnosti a variabilitě konstrukcí. To přináší výhodu pro ty, kdo mají terasu s atypickým půdorysem. Stínění vám v letních dnech poskytne například kvalitní markýza. V zimě můžete využít topné panely, které terasu rychle a efektivně vyhřejí.