MagazínPojďte na prohlídku - prostorný rodinný dům Helene

7 obytných místností, 122 m² a dvě patra v moderních dispozicích. Rodinný dům Helene je ideálním místem pro velkou rodinu a nabídne exkluzivní bydlení za příjemnou cenu. Jeho celkovou podobu lze maximálně přizpůsobit vašim požadavkům.

Rozměrům 6+1 vévodí velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, který se nachází v prvním podlaží a disponuje přístupem na verandu. Druhé patro nabídne tři oddělené místnosti ideální pro opravdové rodinné zázemí. Dvě koupelny a prostor pro hosty jsou třešničkou na dortu. 
 
Prohlédněte si interiér rodinného domu Helene a najděte si své místo
 

Zcela variabilní prostor

Největší výhodou domu je jeho variabilita. Inspiraci se meze nekladou a ať už se jedná o změnu dispozic, umístění oken a dalšího, nic není problém. Jednotlivé pokoje se tak dají upravit dle toho, kdo dům bude obývat. Celkový prostor 122 m² nabízí ideální bydlení pro vícečlennou rodinu.    
 
Pojďte na prohlídku exteriéru rodinného domu Helene 
 
 
Nízká pořizovací cena a nízké provozní náklady vám ušetří nemalé roční prostředky. Stavba spadá do kategorie nízkoenergetických. Díky použitým materiálům se jedná o velmi ekologické bydlení. Nemovitost je vybudována z recyklovatelných SIP panelů, které šetří přírodu.

Připraveno k bydlení

Dům se dá pořídit v základním provedení Mini, Hobby nebo plně vybavenou variantou na klíč. Její součástí je možnost si vybrat obklady či vybavení koupelny. Stavba je tak připravena ihned k nastěhování. 

Prohlédnout více z kategorie Rodinné domy