MagazínMobilní dům šetrný k přírodě

Při výrobě bylo použito pouze přírodních materiálů. Ty jsou plně recyklovatelné a tak maximálně šetrné ke svému okolí. Mobilní dům je navíc plně přizpůsobený jakémukoliv typu vytápění, a tak pokud zvolíme solární variantu, budeme šetřit nejen náš rozpočet ale i planetu zemi.

Výběr dřevostaveb je široký. Pojďte se inspirovat našimi třemi oblíbenými typy.

1) Corinne

Plochá střecha, jednoduché linie, dřevěný exteriér a moderní vzhled. To je rodinný dům Corinne, který je k dostání hned v několika variantách a rozměrech. Jedná se o nový koncept ekologického bydlení navrženého, vyprojektovaného a vyrobeného přímo námi. Základní varianta nabídne úsporných 25 m², ovšem není problém kdykoliv přidat další místo pomocí přídavných modulů.

Seznamte se s mobilním domem série Corinne

 

2) Florence

Dům Florence je možné složit hned z několika modulů o velikosti 37 m² a dá se dosáhnout plochy až 150 m². Stavbu mobilního domu vám doručíme doslova na klíč, a to včetně finální montáže. Na vás zůstává pouze vytvořit dispozice dle vašich preferencí. Vnitřní dispozice i počet oken a umístění dveří lze kdykoliv v budoucnu upravit. 

3) Marcelle

Dřevostavba s označením Marcelle vás uchvátí svou sedlovou střechou a velkou terasou. Design je romantickou záležitostí a zapadne do svého okolí. Svými dispozicemi a rozměrem je ideální pro starší pár i vícečlennou rodinu. Kvalitní konstrukce a použité materiály vytvářejí ze stavby ideální místo pro celoroční bydlení.

Pojďte na prohlídku rodinného domu Marcelle 


Pojďte na prohlídku rodinného domu Marcelle