MagazínPojďte na prohlídku - přírodní dům Corinne 3kk

Povaha a design domu je navržený tak, aby dokonale splynul s okolní přírodou. Plochá střecha a jednoduché linie vytvářejí decentní stavbu v moderní vzhledu. Otevřené dispozice o rozloze 55 m² jsou vhodné pro starší pár i mladou dvojici.

Hlavní část o velikosti 25 m²  je doplněna o dva přídavné moduly s rozlohou 15 m². Tento aspekt je výhodou domu Corinne. Jeho stavbu je možné si rozplánovat na části, a to dle vašich rozpočtových možností a preferencí. Celkové dispozice či například umístění oken lze na vaše přání kdykoliv upravit. 
 
Prosklená přední část domu Corinne vám zajistí dostatek světla za každého období
 

Vstup přímo na zahradu

Prostorná terasa u domu je přímo přístupná z velké jídelny, ktera disponuje moderním kuchyňským koutem, či z dostatečně prostorné ložnice. Ta, stějně jako celý dům, je doplněná o velká skleněná okna pro ještě větší přístup slunečních paprsků a romantických výhledů do přírody. 
 
Pojďte na prohlídku exteriéru mobilního domu Corinne 3kk o rozloze 55 m²
 

Montáž na míru

Dům je dodáván v základním provedení Mini, Hobby nebo plně vybavenou variantou na klíč, kde nechybí rozvody elektřiny a vody. Celá stavba je následně připravena k okamžitému nastěhování. Vám stačí jen vytvořit dokonalé okolní prostředí plné zelené a ostatních druhů flory. 
 

Samotná příroda je zakomponována i do konstrukce domu Corinne. Vnitřek je vytvořen z recyklovatelných SIP panelů a vše se realizuje za pomocí suché metody, což umožňuje stavbu i v zimních měsících. Izolační vlastnosti jsou zajištěny dvěma OSB deskami a vrstvou expandovaného polystyrenu. 

Prohlédnout více z kategorie Mobilních domů