MagazínPojďte na prohlídku - mobilní dům v klasickém stylu

Až 150 m² můžete vytvořit díky jednotlivým modulům. Mobilní dům Marcelle začíná na rozměru 49 m², ovšem s postupem času z něj můžete vytvořit dokonalý prostor pro větší rodinu. Tři obytné místnosti, kuchyňský kout a koupelna k tomu přímo vybízejí.

Sedlová střecha a velká terasa vytváří z mobilního domu Marcelle romantickou záležitost, která dokonale zapadne do rázu svého okolí. Jeho největší výhodou je možnost ho stavět na fáze. Ta základní nabízí 49 m² a klasické dispozice ideálně situované pro mladý či starší pár. Ložnici, obývací pokoj a prostornou kuchyni je možné rozšířit o další místnosti a vytvořit prostor pro vícečlennou rodinu. V tomto případě nabízíme možnost vybudovat až 150 m² obytné plochy.  

Šetrný k přírodě i rozpočtu

Rodinný dům Marcelle je cenově velmi dostupný a představuje velmi ekonomickou variantu pro vlastní bydlení. Kontrukce může být provedena po celý rok, použité materiály chrání životní prostředí i váš rozpočet. Dům je nízkoenergetický a uzpůsobený pro jakýkoliv druh vytápění. 

Základ domu je vytvořen z recyklovatelných SIP panelů a nijak nezatěžuje své okolí. Jednotlivé panely se stávají z desek OSB, včetně vrstvy z expandovaného polystyrenu. Tento materiál je skvělým izolantem tepla a zvuku, zároveň je schopný odolat ohni a vlhkosti. 
 
Pojďte na prohlídku rodinného domu Marcelle a objevte jeho krásu
 

Snadná a rychlá montáž

V některých případech, při budování rodinného domu, nemusíte žádat o stavební povolení. Samotná stavba je tak velmi jednoduchá. Členění domu je navíc možné upravit dle požadavků zákazníka a úpravy jako změna dispozic či umístění oken nejsou žádný problém. 

Celou stavbu je zároveň možné kdykoliv přemístit. Pokud se tak změní vaše preference a vy si budete chtít z rodinného domu vytvořit pouze letní sídlo, můžete ho vzít a postavit blíže k přírodě. Vše zajistíme za vás, dodáváme jak hrubou stavbu v provedení mini až po kompletní dodávku na klíč. 
 
 V základním rozměru máte k dispozici 49 m² obytné plochy